Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pretty Colors – Color Picker

Aplikace Pretty Colors – Color Picker slouží primárně pro grafiky a návrháře, kteří častokrát pracují s odlišnými barvami. S pomocí tohoto nástroje si můžete velice rychle uložit například barvu, kterou zrovna máte na mysli a následně se k ní jednoduše vrátit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Brainie: Focus > Relax > Sleep

Dnešní doba je bezesporu uspěchaná. Z tohoto důvodu bychom si jednou za čas měli udělat čas a patřičně se zrelaxovat. V tomto směru nám dokáže pomoci aplikace Brainie: Focus > Relax > Sleep, která nabízí speciální libozvuky pro pomoc se soustředěním, relaxováním a také pro usínání.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Lifetime Premium VPN PRO

Soukromí na internetu je jednou z nejdůležitějších věcí vůbec. Samozřejmě se můžete bránit s pomocí takzvaných VPN služeb, za které většinou musíte platit měsíční poplatek. Poměrně jinak na to jde aplikace Lifetime Premium VPN PRO. Ta vám totiž za jednorázovou platbu zpřístupní kvalitní VPN servery a umožní vám tak bránit vaše soukromí.

  • Původní cena: 629 Kč (479 Kč)

Epica 2 Pro – monster camera

Jestliže hledáte nějaký nástroj, s jehož pomocí byste mohli pobavit nejen sebe, ale taky své přátele či rodinné příslušníky, tak byste si měli jistojistě stáhnout aplikaci Epica 2 Pro – monster camera. Tento program vám zpřístupní řadu efektů a umožní vám tak zábavně upravovat vaše fotografie. Výsledné snímky navíc můžete přímo z aplikace sdílet.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MovieSpirit – Movie Maker Pro

Jak již samotný název napovídá, stažením aplikace MovieSpirit – Movie Maker Pro získáte perfektní nástroj, který vám pomůže s tvorbou videí a různým kompilací. Zároveň tak můžete například i sestříhat video, různě upravit jednotlivé stopy, pracovat s maskami, přidávat text, upravovat rychlost a řadu dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Office Story

Napadlo vás někdy, že byste si vyzkoušeli vést svou vlastní softwarovou firmu? Přesně tohle si můžete vyzkoušet ve hře Office Story, kde nejprve povedete start-up. Následně bude jen na vás, jaké strategické kroky provedete, jaké vybavení nakoupíte a zdali vůbec dokážete z obyčejné společnosti udělat veleúspěšnou nadnárodní korporaci s kancelářemi po celém světě.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Wanna Survive

Pokud se řadíte mezi milovníky strategických adventur, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na hru Wanna Survive. V tomto titulu se ocitnete ve světě, který sužuje zombie apokalypsa. Vaším úkolem pochopitelně bude, abyste dokázali odrazit hordy nepřátel a přežít.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.