Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Meme Creator – Memes Generator

Internet v dnešní době ovládly zábavné obrázky neboli takzvané memes. Stažením aplikace Meme Creator – Memes Generator získáte parádní nástroj, který vám umožní tvorbu zmiňovaných memů, nabídne vám řadu předchystaných šablon a o poznání vám tak usnadní celou tvorbu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Remote Drive for Mac – Pro

S pomocí aplikace Remote Drive for Mac – Pro můžete v okamžiku přeměnit váš iPhone či iPad v síťové úložiště. Díky tomu můžete propojit například telefon s Macem, v rychlosti sdílet soubory, prohlížet si je a provádět také úpravu. Jak aplikace vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Remote NumPad & KeyPad Pro

Aplikace Remote NumPad & KeyPad Pro funguje na podobném principu, jako výše zmiňovaný program Remote Drive for Mac – Pro a dokonce pochází od stejného vývojáře. S pomocí tohoto nástroje můžete proměnit iPhone či Mac v klávesnici, kterou následně využijete pro psaní na Macu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Mystery of Fortune 2

Jestliže se považujete za milovníka RPG her s parádním gameplayem, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Mystery of Fortune 2. V této hře povedete svou vlastní armádu skrze různé žaláře, budete čelit hordám nepřátel a čeká na vás řada různých úrovní.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Agent A: A puzzle in disguise

Do akce se opět dostává populární logická hra Agent A: A puzzle in disguise. V této hře se zhostíte role agenta, před kterým stojí nelehký úkol. Nepřátelský špion totiž kuje pikle na vaši organizaci a postupně likviduje vaše kolegy. Vaším úkolem tedy bude, abyste dokázali vyřešit sérii záhad a s nepřítelem si poradili.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)

Easy Paint

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace Easy Paint získáte parádní nástroj, díky kterému se budete moci oddat malování a kreslení přímo na vašem iPhonu či iPadu. Tento nástroj vám navíc umožní i různou úpravu fotografií a nabízí řadu dalších možností.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

OutRun

Na App Storu můžeme najít řadu nejrůznějších aplikací, které jsou primárně určeny pro běžce na běhání. Tyto appky jsou bohužel plné reklam, nebo jsou zbytečně předražené. OutRun na to jde trošku jinak. Nabízí vám totiž řadu skvělých výhod, nemusíte si zde vytvářet účet a ani není v ohrožení soukromí uživatele, protože jsou všechna data uložena pouze lokálně.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.