Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Magnifying Glass & Flash Light

Určitě jste se již nejednou setkali se situací, kdy jste si potřebovali přečíst nějaký text, který byl bohužel natolik malý, že jste na písmenka zkrátka neviděli. V takovém případě je pravděpodobně nejvhodnější použít klasickou lupu. Nalejme si ale čistého vína, kdo dnes s sebou nosí lupu? S pomocí aplikace Magnifying Glass & Flash Light můžete velice pohodlně proměnit váš iPhoen či iPad ve zmiňovanou lupu, ke které navíc máte k dispozici svítilnu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

IQ Test Pro Edition

Zajímalo vás někdy, jakou hodnotu má vlastně váš inteligenční kvocient? Odpověď na tuto otázku by vám mohla poskytnout aplikace IQ Test Pro Edition, která si pro své uživatele přichystala dva parádní IQ testy. Je ale nutné si uvědomit, že žádná aplikace nedokáže přesně určit hodnotu vašeho IQ, kvůli čemuž byste měli IQ Test pro Edition brát pouze s rezervou a na výsledky se nespoléhat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

SmartCoach Basketball Training

Jak již samotný název napovídá, aplikace SmartCoach Basketball Training cílí především na milovníky basketbalu, kteří chtějí svůj um značně vylepšit. Aplikace totiž funguje jako váš osobní kouč poháněný umělou inteligencí, kdy vám dokáže poskytnout řadu cenných rad.

  • Původní cena: 229 Kč (Zdarma)

Plant Light Meter

Nedostatek světa je druhým nejběžnějším problémem, kvůli kterému vám mohou umírat vaše vnitřní květiny. Aplikace Plant Light Meter si s tímto naštěstí dokáže poradit, a to tak, že pomocí fotoaparátu změří světlo padající na vaše rostliny a následně vám poskytne detailnější informace.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Cosmicast

Jestliže se považujete za velkého fanouška podcastů, určitě byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci Cosmicast. Jedná se totiž o parádní přehrávač pro zmiňované podcasty, který vás na první pohled nadchne svým designem. U toho se totiž vývojáři nechali inspirovat vzhledem nativních jablečných aplikací, díky čemuž je ovládání Cosmicastu pro uživatele daleko přívětivější.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Build The Bridge

Máte rádi zábavné a poklidné hry, ve kterých musíte patřičně uvažovat a pomocí logického myšlení dosáhnout efektivního cíle? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste se přinejmenším měli podívat na titul Build The Bridge. V této hře je vaším cílem to, abyste dokázali navrhnout a vybudovat solidní most, který splní všechny podmínky a vydrží nápor lokomotivy.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Globe Earth 3D Pro

Pokud se chcete zlepšit na poli zeměpisu, možná byste měli zvážit zakoupení aplikace Globe Earth 3D Pro. Tato aplikace totiž funguje jako interaktivní světový glóbus, pomocí kterého si můžete ve 3D prohlédnout 249 zemí a 50 jednotlivých států USA. Určitě vás také potěší, že vás aplikace dokáže v momentě přesměrovat na příslušné stránky Wikipedie, díky čemuž se můžete v rychlosti dozvědět podrobnější informace o určité zemi.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.