Zavřít reklamu

Koncem minulého měsíce úspěšně vystartovala do vesmíru loď Crew Dragon společnosti SpaceX Elona Muska. Pokud si chcete tuto významnou událost opět připomenout, můžete si do svého iPhonu stáhnout tematické tapety. Ty jsou dílem grafického designéra s přezdívkou AR7, který kromě jiného v minulosti vytvořil například také tapety k příležitosti konání vývojářské konference WWDC. Vybírat můžete hned z několika různých zpracování tapet.

Na své si přijdou jak ti, které zajímá technická stránka rakety Falcon 9 a lodě Crew Dragon, tak i ti, kteří chtějí mít na ploše či uzamčené obrazovce svého iPhonu zobrazení Kennedyho vesmírného centra. Zmíněné tapety je možné stahovat do všech současných modelů iPhonů, nastavit je ale lze i pro smartphony s operačním systémem Android. Všechny tapety si můžete prohlédnout ve fotogalerii k tomuto článku, stahovat je  můžete z těchto dvou odkazů:

Tapety na svůj iPhone nainstalujete tak, že zmíněné odkazy otevřete v prohlížeči na svém iOS zařízení. Vyberte tapetu, která vás zaujala, a s pomocí dlouhého stisku ji uložte do galerie svého iPhonu. Poté fotografii v galerii vyberte, klepněte na tlačítko pro sdílení (ikonka obdélníku s šipkou) a zvolte variantu Nastavit jako tapetu. Poté určete, zda vybranou tapetu nastavíte na plochu, na uzamčenou obrazovku, nebo obojí.

Dnes nejčtenější

.