Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jistě mi dáte za pravdu, když řeknu, že životnost originálních kabelů z dílny Applu nebývá zrovna dlouhá. I při standardním používání totiž mnohým uživatelům postupem času popraskají a lidově řečeno odejdou, kvůli čemuž jsou následně jejich majitelé nuceni sáhnout do peněženky pro své úspory a zakoupit kabely nové. Pokud však chtějí originál, zaplatí za něj poměrně vysokou částku. Na trhu jsou však ale i kvalitní alternativy, které Apple kabely svou životností překonají. Jedním z nich je i AlzaPower AluCore Lightning.

Lightning kabel od Alzy vám vydrží zejména díky jeho kovovému tělu, které je obaleno nylonovým opletem. Díky tomu je tak kabel skutečně velmi odolný a z vlastní zkušenosti mohu říci, že i po několika měsících častého používání vypadá stále jako nový. Ostatně, aby taky ne. Alza se chlubí například tím, že v nejnáchylnějším místě na poškození, které je těsně za hlavicí s konektorem, zvládá její kabel až 8000 ohybů. A pozor, nechybí mu ani certifikace MFi, díky které máte jistotu, že bude plně kompatibilní se všemi vašimi jablíčky. Za 199 korun tedy určitě zajímavá alternativa k originálnímu Lightningu.

Na své si ale přijdete i v případě, že vám odešel adaptér do zdi. I ty totiž mezi AlzaPower produkty naleznete a jak jinak než velmi levně. Jejich zpracování je přitom skutečně velmi dobré a vy tak máte jistotu, že vás ve štychu rozhodně nenechají. Vybírat navíc můžete jak z klasických jednoduchých USB-A adaptérů, tak i z víceportových USB-A a USB-C modelů podporujících rychlonabíjení.

V nabídce Alzy dále naleznete pod hlavičkou AlzaPower například i powerbanky, reproduktory, baterie, různé držáky na monitory, HDMI kabely a další spoustu produktů, za které zaplatíte opravdu málo. Fajn je i to, že při větším odběru vám na ně dá Alza slušnou slevu. Pokud tedy zrovna sháníte příslušenství ke své elektronice, určitě na produkty AlzaPower mrkněte. Za tu cenu se totiž určitě vyplatí.

Dnes nejčtenější

.