Zavřít reklamu

Včera jsme vás na našem magazínu informovali o bizarní žalobě na Apple, o kterou se postaral bratr Pabla Escobara, Robert. Ten měl údajně utrpět duševní újmu kvůli tomu, že jeho zdánlivě neprolomitelný iPhone byl přeci jen prolomen. Jak se však zdá, na Apple ani přesto nezanevřel. Nyní totiž rozjel prodeje repasovaných iPhonů 11 Pro za “neodolatelnou cenu”. 

Hned na úvod je třeba zmínit, že Escobar přichází s doslova zázračnou nabídkou. Repasované iPhony 11 Pro opravené originálními díly (ke kterým mají přístup jen autorizované servisy) totiž prodává jako první a jediný na světě – ani Apple tyto modely ve svém Refurbished Storu nemá. To však není ani zdaleka vše. Cena repasovaného iPhonu 11 Pro s 256 GB úložištěm a čtyřiadvacetikarátovým zlatým tělem je totiž pouhých 499 dolarů, přičemž za tuto cenu k němu prodejce slibuje přibalit i luxusní dřevěnou krabičku s originálním příslušenstvím. Zdá se vám tato cena směšně nízká? Nejste sami. Jen pro zajímavost – zhruba rok a půl starý repasovaný iPhone XS se 256 GB úložištěm se na oficiálním Store Applu prodává za 929 dolarů. Za zhruba 500 dolarů, které si účtuje vychytralý Escobar za zlaté repasované 11 Pro pak u Applu seženete maximálně tak repasovaný iPhone 8. 

Z předešlých řádků vám tak musí být víceméně jasné, odkud vítr vane. I tak se však dá očekávat, že na nabídku Roberta Escobara pár desítek či stovek nešťastníků skočí a své peníze mu za telefon pošle. Ostatně, stejný scénář se odehrál i v minulosti, kdy se rozhodl podobně zbohatnout na ohebném Galaxy Fold od Samsungu. Ten krátce po uvedení přetvořil na vlastní produkt a prodával jej za hubičku s tím, že naprosté většině zájemců o něj nakonec zbyly jen oči pro pláč. Pár šťastlivců se sice skutečně přepracovaného Galaxy Fold zvaného Escobar Fold 2 dočkalo, nicméně v porovnání se zklamanými a podvedenými zájemci jich byla kapka v moři. Stejný scénář proto očekáváme i nyní.

Dnes nejčtenější

.