Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Back to Bed

Ve hře Back to Bed budete ovládat postavičku jménem Bob, který má bohužel problémy s narkolepsií a častokrát usíná ve své nudné práci. Vaším úkolem bude hrát za postavu jménem Subob, která je výplodem Bobova podvědomí. Zvládnete Boba dovést do postele?

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Character Writer

Aplikace Character Writer je perfektní řešení pro váš jablečný tablet, díky kterému můžete značně snadněji psát. Jedná se totiž o textový editor, který je uzpůsoben většímu displeji. Potřebujete často využívat nějaký speciální znak? Ani tohle totiž není pro Character Writer žádný problém.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Emoly – Personal Mood Tracker

Aplikace Emoly – Personal Mood Tracker slouží jako váš deníček, do kterého si zapisujete vaši náladu. Na základě těchto poznatků si můžete rozplánovat váš den a uzpůsobit vaše úkoly případné náladě. Pravidelné užívání aplikace by navíc mělo celkově zvednout vaši náladu a v dlouhodobém spektru na vás pozitivně působit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

IQ Test Pro Edition

Zajímá vás, jakým se můžete pyšnit inteligenčním kvocientem? Baví vás řešení různých logických úloh? V takovém případě byste mohli vyzkoušet aplikaci IQ Test Pro Edition. Ta přes vás postaví test inteligence a na základě vašich odpovědí vám vyhodnotí vaše IQ. Aplikace je určena pouze pro pobavení a výsledkům bychom tedy neměli přikládat velkou váhu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Receipt Scanner-Expense Report

Stažením aplikace Receipt Scanner-Expense Report získáte perfektní řešení pro zaznamenávání vašich výdajů. Tato aplikace totiž slouží pro skenování vašich účtenek, díky čemuž si je můžete uchovat v digitální podobě pro pozdější potřeby reklamace a taktéž dokáže pracovat s vašimi výdaji.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Safety Note+

Máte strach o své soukromé poznámky a nechcete, aby se k nim za žádnou cenu někdo dostal? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Safety Note+, která dokáže dát na vaše poznámky další vrstvu ochrany. Ta může být v podobě znaku, kódu, hesla, nebo Touch ID či Face ID.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Rap App

Jestliže se zajímáte o hudbu a konkrétně vám jde o Hip-Hop a Rap, zbystřete. Aplikace Rap App totiž cílí na všechny freestylery, kteří se účastní pověstných duelů. Tato aplikace má totiž rozsáhlou databází těch nejrůznějších rýmů, kterými můžete váš freestyle vyplnit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.