Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

PDF Password Remove

Jak již název tohoto nástroje napovídá, aplikace PDF Password Remove slouží pro odstranění hesla ze zaheslovaných dokumentů ve formátu PDF. Tato aplikace dokáže takové dokumenty odemknout tím, že odstraní jejich restrikce proti tisknutí, úpravám a kopírování.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Tacoma

Ve hře Tacoma se ocitnete v roce 2088 na futuristické vesmírné stanici někde ve vesmíru. Vaším úkolem bude prozkoumat každodenní chování posádky a pátrat po různých stopách. Postupným odhalováním příběhu přijdete na to, že srdcem existence je špehovací systém, se kterým si budete muset poradit.

  • Původní cena: 449 K (229 Kč)

StatsWidget Plus

Stažením aplikace StatsWidget Plus získáte perfektní widget, který vás udrží v obraze ohledně vaše procesoru, využití operační paměti a disku a taktéž vás obeznámí s vaší síťovou aktivitou. Velkou výhodou této aplikace je, že se jedná o widget, který se skryje do notifikačního centra. Díky tomu vás nebude nikdy vyrušovat a vy se na něj můžete dívat kdykoliv dle vlastní potřeby.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

CameraBag Pro

Pokud hledáte nějaký skutečně spolehlivý nástroj, který vám usnadní úpravu vašich fotografií a videí, poté byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci CameraBag Pro. Tato aplikace se pyšní především uživatelsky přívětivým prostředím, podporou RAW snímků, bohatými možnostmi na úpravu a spoustou dalších vlastností.

  • Původní cena: 1 050 Kč (749 Kč)

Allegory

Aplikace Allegory slouží pro zapisování těch nejrůznějších poznámek na vašem Macu. Hned na první pohled vás uchvátí minimalistický design, který přímo zapadá do operačního systému macOS. Za zmínku také stojí podpora Dark módu a možnost přidání kresby do vaší poznámky.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Death and Taxes

V zábavné hře Death and Taxes se ocitnete v roli smrťáka, který bohužel pracuje v moderní době – a především v moderní společnosti. Z tohoto důvodu sedíte celý den v kanceláři a rozhodujete o lidech, které necháte poslat na onen svět. Je velice důležité si v dokumentech udržet pořádek a zabránit vzniku chaosu. Pokud navíc budete dobří ve své práci, možná se dočkáte povýšení a dostanete svou vlastní rohovou kancelář.

  • Původní cena: 11,99 € (8,99 €)

Populární hra Dying Light tento víkend oslavuje své již páté narozeniny. Při této příležitosti si tento herní titul můžete pořídit se slevou ve výši 67 procent, díky čemuž získáte hodiny zábavy za vskutku nízkou částku. Tato hra totiž kombinuje post apokalyptickou atmosféru s nemrtvými a skoky přes překážky.

  • Původní cena: 49,99 € (16,49 €)

Dnes nejčtenější

.