Zavřít reklamu

Seriál Servant je bezesporu jedním z nejzajímavějších snímků dostupných ve streamovací službě Apple TV+ – tedy alespoň pro diváky, kteří mají rádi tajemno. Pokud se mezi ně řadíte i vy, nyní již pravděpodobně netrpělivě čekáte na premiéru druhé řady tohoto seriálu, kterou by měl mít Apple naplánovanou na konec letošního roku. Toto čekání se nyní snaží kalifornský gigant zkrátit velmi zajímavým videem objasňujícím, jakou roli hráli v tomto seriálu jídlo, o které v něm nebyla nouze. 

Pokud jste si mysleli, že se jídlo v seriálu objevovalo jen kvůli profesi jednoho z hlavních hrdinů – šéfkuchaře Seana – , jste na omylu. Jídlo v seriálu mělo totiž podle tvůrců seriálu daleko větší význam, jelikož mělo vystihovat celkovou náladu každého dílu a psychické rozpoložení postav. Zajímavé je, že kromě profesionálních kuchařů na něm pracoval i kuchař seriálový – tedy Sean. Vaření je totiž pro jeho protagonistu velká vášeň a tak přiložil i on velmi rád ruku k dílu. Na video Applu věnované jídlu v seriálu Servant se můžete podívat níže. 

Servant dorazil na Apple TV 28. listopadu loňského roku – tedy necelý měsíc po startu služby. První série čítá 10 epizod, přičemž poslední z nich se na Apple TV+ objevila teprve minulý pátek. Jelikož nechceme nic spoilerovat, na závěr jen prozradíme, že rozuzlení celé zápletky první série je více než zvláštní a už se nemůžeme dočkat na to, jak bude příběh pokračovat v sérii druhé. Snad se jí tedy dočkáme brzy, stejně jako druhé série See a dalších pořadů, které Apple již také přislíbil. 

Dnes nejčtenější

.