Zavřít reklamu

V poslední době se stále více rozrůstá trend takzvané chytré domácnosti, kterou spoustu lidí již začalo realizovat. Momentálně máme k dispozici širokou škálu těch nejrůznějších produktů z různých kategorií, které dokonce dokáží proměnit náš v dům doslova ve futuristické sídlo ovládané pouze naším telefonem. Jednou z těchto věcí mohou být i inteligentní světla Nanoleaf Canvas Panels, jejíchž funkce vás rozhodně osloví.

Trh s chytrým osvětlením je dnes vskutku obrovský a my máme možnost si vybrat dle vlastní libosti a preference. Pravděpodobně většina z vás zná chytré žárovky od Xiaomi či různá světla od společnosti Phillips, ale slyšeli jste někdy o firmě Nanoleaf? Ta totiž přinesla na pole vnitřního smart osvětlení zcela nový prvek a velice brzy se tak chopila žezla. Zatímco ostatní společnosti se samotným vzhledem od obyčejných světel zrovna moc neliší, Nanoleaf se přesně tohle odhodlal změnit a přinesl nám tak produkty, které představují vskutku designový klenot. Pojďme se tedy podívat na produkt s přívlastkem Canvas Panels, který je ovladatelný například skrze Apple HomeKit.

Tohle inteligentní LED světlo vás na první pohled nadchne tím, že je zcela modulární a vy si jej tak můžete dle libosti rozšiřovat. Hlavní výhoda však tkví v tom, že rozpoložení jednotlivých panelů je jen a čistě na vás, díky čemuž jej můžete přizpůsobit vaší místnosti. Jelikož jednotlivé panely vytváří větší plochu, která dokáže dokonale prosvítit některou z vašich místností, můžete jejich barvy přizpůsobovat aktuální náladě. Toho dosáhnete skrze aplikaci Nanoleaf, která již nabízí několik přednastavených světelných režimů, avšak pokud by vám žádný z nich nevyhovoval, můžete si v appce stahovat další a další. Jednotlivé panely jsou navíc dotykové a pomocí zmiňované aplikace si můžete nastavit akce, které se budou dít po vašem klepnutí. Tyto panely rozhodně osloví i milovníky hudby, a to díky jedné specifické vlastnosti. Nanoleaf Canvas Panels totiž disponují mikrofonem, který dokáže snímat aktuálně hrající hudbu a její tóny v reálném čase vizualizovat.

Když se na produkty společnosti Nanoleaf podíváme vskutku objektivně, je nám jasné, že přesně takto se mají dělat chytrá světla budoucnosti. V čem však konkurence oproti těmto světlům na plné čáře vítězí, je výsledná cena. Nanoleaf Canvas Panels totiž běžně stojí 5 199 Kč (momentálně je lze se slevou získat za 4 159 Kč), což je částka, kterou není zrovna každý ochoten utratit za osvětlení jedné místnosti.

Dnes nejčtenější

.