Zavřít reklamu

Máte problémy s domácností ve stejnojmenné aplikaci na iPhonu, popřípadě z nějakého důvodu chcete začít s úplně novým štítem a všechna zařízení si do domácnosti přidat znova? Pokud jste si na tyto otázky odpověděli kladně, tak jste tady naprosto správně. V tomto návodu se totiž podíváme na to, jakým způsobem lze z aplikace Domácnost kompletně vymazat vaši vytvořenou domácnost.

Jak na iPhonu kompletně odstranit domácnost

Nejprve je nutné, abyste na vašem iPhonu, potažmo na iPadu, otevřeli nativní aplikaci Domácnost. Zde se nyní přepněte do domácnosti, kterou chcete smazat, a poté v levém dolním rohu klepněte na ikonu Domácnost. Zobrazí se přehled vámi vytvořené domácnosti. Nyní stačí, abyste v levém horním rohu klepnuli na ikonu domečku. Poté se objeví nové okno s nastavením domácnosti. Zde musíte sjet na samotný spodek tohoto menu, kde klepněte na červený text Odstranit domácnost. Odstranění poté stačí potvrdit stisknutím tlačítka Odstranit.

Kromě odstranění můžete v tomto menu také jednoduše měnit název domácnosti, anebo její tapetu (pozadí). K dispozici je také možnost pro přidání určitých uživatelů ke správě domácnosti. Těmto uživatelům můžete také při připojení zobrazit určitou poznámku, například v podobě „návodu“ pro ovládání určitých zařízení, apod. Berte na vědomí, že při odstranění domácnosti dojde také ke mazání všech dat ohledně ní z iCloudu. Zároveň ztratí přístup do této domácnosti všichni uživatelé, tedy nikoliv jen vy, ale i všichni ostatní, kteří do ní byli přidáni.

Dnes nejčtenější

.