Zavřít reklamu

Apple chystá relativně velké vylepšení pro jedno z nejoblíbenějších příslušenství pro iPady. Řeč je konkrétně o klávesnici Smart Keyboard, která by se měla alespoň podle zdrojů asijského portálu DigiTimes dočkat už letos přepracování mechanismu uchycení jednotlivých kláves. Díky tomu se tak výrazně přiblíží externí Magic Keyboard či její notebookové variantě. 

Zdroje DigiTimes tvrdí, že nová generace Smart Keyboard se dočká klávesnice s nůžkovým mechanismem, který nabízí právě Magic Keyboard. Kdy přesně bychom se měli představení této do jisté míry (r)evoluční novinky dočkat není v tuto chvíli jasné. Zdroje jsou však přesvědčeny o tom, že klávesnici Apple světu ukáže zároveň s novou generací iPadů Pro. A jelikož by ta měla dorazit buď v březnu nebo v červnu, je i příchod nové generace Smart Keyboard víceméně na spadnutí. 

Kromě systému úchytu jednotlivých kláves bohužel o nové generaci Smart Keyboard nic víc nevíme. Dá se však očekávat, že se další detaily týkající se tohoto příslušenství v následujících dnech či týdnech objeví. Applu se totiž jeho chystané produkty v poslední době příliš tutlat nedaří – ba naopak. Mnohé z nich totiž “propálil” v minulých týdnech či měsících sám například skrze bety svých operačních systémů, které obsahovaly zmínky o nich. 

Dnes nejčtenější

.