Zavřít reklamu

Komerční sdělení:Jako malý jsem se velmi rád šťoural ve veškeré elektronice. Tato záliba mi vydržela až do dospělosti, kdy se z koníčku nakonec stala i má práce. Založili jsme totiž obchod a servis Svět iPhonu, ve kterém se věnujeme výkupu a servisu iPhonů, potažmo dalších Apple zařízení a dále pak prodeji příslušenství. Zcela spokojení jsme však s tímto konceptem nebyli. 

Chtěli jsme se z internetu přesunout i do kamenné prodejny, kterou si “vymazlíme” podle našich představ a zákazníci si k nám budou chtíti pro rady, ale i pro řešení jejich problémů týkajících se produktů od Applu. Chtěli jsme zkrátka nabízet vše, na co si jen vzpomenou. A přesně to se nám povedlo!

 Na prodejně se snažíme mít vždy velký výběr použitých či zánovních zařízení – ať už iPhonů, MacBooků, iPadů či iMaců – a zařízení, která nejsou skladem jsme schopni zákazníkům bez problému obstarat, přičemž jednat se může jak o použité, tak o nové produkty. Stačí nám jen napsat, zavolat, či se za námi do Třince na ulici 1. máje stavit a domluvit se na detailech produktu, který následně do 3 pracovních dnů nebo domluveného termínu bez problému zajistíme. 

Logo Světa iPhonu

Jak již bylo zmíněno výše, miluji opravy. A co bychom to byli za prodejnu Apple produktů, kdybychom nenabízeli i servis? Diagnostiku zařízení děláme vždy zdarma a klasické servisní úkony jako výměnu LCD či baterií děláme buď na počkání nebo do jednoho dne – zkrátka tak, jak zákazník potřebuje. Pokud se rozhodne, že na opravu počká, může si s námi na prodejně popovídat u šálku čaje či kávy, zatímco se jeho zařízení opravuje. Existují samozřejmě i opravy, které si vyžádají daleko více času na opravu než jen pár desítek minut či hodin. V takovém případě zákazníkům bez problému zapůjčíme náhradní telefony, přes které mohou být po dobu opravy jejich miláčka stále ve spojení se světem. Samozřejmě platí, že po dobu opravy se nám mohou kdykoliv ozvat s dotazem na její průběh, o kterém je vždy rádi informujeme. 

Pro zákazníky je dle mého určitě zajímavé i to, že u nás mohou zařízení odprodat a na protiúčet zakoupit zařízení nové, čímž mohou výrazně ušetřit. Naše ceny jsou skutečně příznivé a práce a díly, které za ně lidé dostanou, jsou dle nás prvotřídní. Pokud se však přeci jen objeví nějaké nešvary na našich opravách či prodaných zařízeních, veškeré reklamace řešíme ihned buď opravou, výměnou nebo vrácením peněz podle toho, jak je problém závažný. Zákazník je ale pro nás na prvním místě a proto mu vždy vyjdeme vstříc. 

Co se týče plateb za naše produkty či služby, na prodejně přijímáme jak hotovost, tak samozřejmě platební karty, popřípadě lze zvolit možnost splátek přes ESSOX. Pro naše fanoušky vymýšlíme velké množství různých slev a soutěží, jelikož si jich velmi vážíme a jsme rádi, že nám zůstávají věrní. Ostatně, heslo “Náš zákazník, náš pán”, je pro nás alfou a omegou už od začátku našeho fungování a budeme se jej i nadále držet. Pokud jste tedy ze třinecka a hledáte spolehlivou prodejnu či servis Apple produktů, určitě se k nám zastavte. Velmi rádi vás uvidíme. 

facebook-svet-iphone

Dnes nejčtenější

.