Zavřít reklamu

Pokud používáte na chatování s rodinou a přáteli aplikaci Messenger od Facebooku, jistě víte, že tato platforma už nějakou dobu nabízí určité možnosti, pomocí kterých si můžete vzhled chatu upravit podle svého gusta. K dispozici je například možnost změny přezdívek, barvy chatu, oblíbeného emoji a další. Zároveň k tomu je možné v rámci Messengeru na konkrétní zprávu umístit reakci, a také na ni přímo odpovědět, aby v rámci všech zpráv bylo jasné, na co konkrétně odpovídáte. Nedávno však do Messengeru přibyl nový vzhled, který zprávy Messengeru obarví do tmavě modré barvy, pozadí se přesune do Vesmíru a reakce na zprávy se taktéž změní na téma Star Wars. Pojďme se společně v tomto návodu podívat, jak lze Star Wars chat na Messengeru aktivovat.

Jak aktivovat Star Wars vzhled v Messengeru

Na vašem iPhonu či iPadu otevřete aplikaci Messenger. Jakmile tak učiníte, tak se přesuňte do konverzace, kde chcete téma chatu na Star Wars změnit. Poté v horní části obrazovky klepněte na jméno dotyčného, se kterým vedete konverzaci. Poté už jen stačí, abyste rozklepnuli záložku Téma a z menu, které se vynoří, vybrali možnost Star Wars. Pak se můžete vrátit zpět do konverzace. Pokud se vám náhodou možnost přizpůsobení v podobě Star Wars nezobrazí, zkuste Messenger vypnout a zapnout. V případě, že se ani poté možnost změny vzhledu nezobrazí, tak si ještě zkontrolujte, že máte nainstalovanou aktuální verzi Messengeru a popřípadě jej aktualizujte.

Možnost změny vzhledu chatu na téma Star Wars vzniklo v Messengeru v rámci obrovské marketingové kampaně. Ta je součástí propagaci nového filmu z této populární série, který nese název Star Wars: Vzestup Skywalkera. Téma Star Wars se momentálně objevuje snad úplně všude. Spolupráci s touto filmovou sérii uzavřela třeba Coca Cola a zajímavá je také speciální edice vlajkové lodě od Samsungu, která vznikla taktéž na podporu Star Wars. Je dosti pravděpodobné, že marketingovou kampaň na podporu Star Wars budeme ještě po dobu několika dní vídat na každém rohu.

Dnes nejčtenější

.