Zavřít reklamu

Adventní čas a potažmo Vánoce jsou obdobím dárků – tedy alespoň v očích mnoha lidí. Proto jsme si pro vás ve spolupráci s naším dlouholetým partnerem Alza.cz připravili adventní soutěž, ze které si bude moci hned 65 z vás odnést velmi pěkné dárky v podobě produktů AlzaPower a to samozřejmě zcela zdarma. S trochou nadsázky se tak dá říci, že mnohým z vás budeme moci soutěží pomoci s dárky pod stromeček.

Pravidla soutěže, která bude probíhat vícekolově v průběhu následujících dvou týdnů a která vypukne již zítra večer, budou více než jednoduchá. Stačit totiž bude jen zodpovědět do komentářů pod soutěžní článek naprosto jednoduchou otázku vázanou na produkt, o který se bude hrát, přičemž odpověď na ní naleznete vždy velmi rychle přímo na Alze. K odpovědi pak už jen připojíte číslo jakékoliv své objednávky či faktury, kterou jste na Alze v minulosti vytvořili, a budete mít hotovo. Ze správných odpovědí společně s Alzou vylosujeme výherce daných produktů, které kontaktujeme na mail a domluvíme s nimi předání výhry. Jednoduché jako facka, že?

Jak již bylo zmíněno výše, první kolo soutěže odstartujeme na Letem světem Applem již zítra večer a to o skutečně velmi zajímavý produkt, který zaručeně mnozí z vás ocení. Určitě tedy náš magazín zítra po setmění nezapomeňte sledovat a hlavně se nezapomeňte zapojit do naší společné soutěže s Alzou. Už nyní vám můžeme garantovat, že zklamaní z cen v ní rozhodně nebudete.

Dnes nejčtenější

.