Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad pořízením nového Macu ať už pro sebe nebo pro někoho z vašich blízkých například k Vánocům? Pak je právě teď nejlepší doba pro jeho nákup. iWant totiž spustil 1. prosince parádní akci, díky které získáte při nákupu jakéhokoliv Macu bonus 3000 Kč na nákup příslušenství. Díky tomu vás tak vyjde například nákup sluchátek Beats doslova na hubičku. 

Bonus k nákupu Macu získáte jak na kamenných prodejnách iWant, tak i na eshopu www.iwant.cz, na kterém stačí použít kód cashback3000 a bonus je váš. Obratem jej můžete uplatnit na příslušenství dle nabídky – tedy na produkty z kategorie Audio-Video, různé Smart hračky či příslušenství typu kabelů či Hubů. Ale pozor, bonus lze využít jen v okamžiku nákupu Macu, nikoliv později. Rovněž jej nelze uplatnit jakožto slevu na Mac a potažmo jiný hardware z dílny Applu (včetně Apple příslušenství) a MacBook Air 13” 2017.

image001

O tom, kde svůj nový Mac zakoupíte, máte po dočtení předešlých řádků zřejmě jasno. Pokud však ještě nějaký čas na rozmyšlení potřebujete, určitě vás potěší, že akce běží až do posledního dne letošního roku – tedy do 31. 12. 2019. Času na nákup nového Macu máte tedy stále habaděj. Chcete-li si však Mac nadělit pod stromeček, vzhledem k blížícímu se dárkovému šílenství doporučujeme objednávku provést co nejdříve. 

Dnes nejčtenější

.