Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vaše Apple zařízení mají spoustu zajímavých využití, o kterých třeba ani nemusíte vědět nebo je nedokážete využít na maximum. S tím se však nechce smířit přední autorizovaný prodejce Apple produktů iWant Ten si totiž pro všechny zájemce připravil bezplatné semináře, které vám pomohu proniknout do světa Applu.

Semináře probíhají na každé prodejně, a to jednou týdně v čase od 18:00 do 19:00 hodin. Samotný kurz vedou lidé, kteří jsou vyškolení v oblasti Apple technologií a mají je pod palcem. Každého kurzu se může zúčastnit pouze šest nejrychlejších zájemců. iWant totiž razí heslo, že méně je více a dává tak přednost individuálnímu přístupu, jenž určitě ocení nejen dlouhodobý milovník Apple produktů, ale i úplný začátečník. Nemusíte tak zdlouhavě doma vysvětlovat, co a jak funguje. Své drahé polovičce či rodinnému příslušníkovi, prostě zajistíte účast, ušetříte si čas a především pak nervy při vysvětlování všetečných dotazů.

Dnes se například můžete zúčastnit kurzu, který se zaměřuje na focení fotek na sociální síť Instagram a jejich následné sdílení. To, že zmáčknete tlačítko „Fotit“ totiž ještě neznamená, že jste mistr focení na iPhonu. V následujícím týdnu se pak iWant bude věnovat Apple TV. Odborníci vám ukáží, co všechno tahle krabička k televizi dokáže a jak jí zkrotit a využít ve váš maximální prospěch a možná i jinak, než si dokážete představit.

Na seminář se jednoduše přihlásíte prostřednictvím e-mailu. iWant semináře obmněnuje, takže je dobré stránky sledovat a najít si konkrétní problematiku, která vás bude zajímat. Nabídku naleznete na hlavní stránce iWantu, zhruba v polovině stránky, a to v záložce „Semináře“.

Seminare na iWantu
iWant Ceske Budejovice

Dnes nejčtenější

.