Zavřít reklamu

Rok se s rokem sešel a touto nedělí odstartoval adventní čas. Řada z vás ho bude trávit netrpělivým čekáním na vánoční dárky. Toto čekání si děti s oblibou krátí otevíráním adventních kalendářů. Co si ale mají počít dospělí? Ti, kteří jsou už příliš velcí na to, aby od rodičů dostávali adventní kalendáře s čokoládami, a nechtějí si je kupovat sami, se mohou porozhlédnout po virtuálních vánočních kalendářích. Několik tipů vám přinášíme v dnešním článku.

Technologie a telekomunikace

T-Mobile – adventní kalendář v aplikaci

Pokud máte ve svém smartphonu staženou aplikaci Můj T-Mobile, určitě vám dnes neutekla notifikace na spuštění adventního kalendáře pro majitele aplikace. Obsah kalendáře dopředu neznáme – T-Mobile si pro své zákazníky nachystá na každý den jedno překvapení. Po kliknutí na dnešní první virtuální okénko kalendáře například získáte neomezená data na jeden den zcela zdarma, okénka na další dny nesou zajímavé názvy jako „Kyblík plný dobrot“ nebo „Pohádky na dobrou noc“.

O2 – vánoční slevy

Operátor O2 (zatím?) adventní kalendář jako takový nenabízí, přichází ale s nabídkou cenově zvýhodněných zařízení. Ve vánoční nabídce společnosti O2 najdete řadu smartphonů za zvýhodněné ceny, k některým z nich navíc získáte také službu YouTube Premium na čtyři měsíce zdarma. Smartphony v rámci vánoční nadílky O2 jsou dostupné jak pro nové, tak i pro stávající zákazníky firmy. V nabídce je dále například také chytrá televize Samsung (té se ale bohužel do Vánoc podle informací O2 pro velký zájem nedočkáte).

Vodafone – výhodné nabídky

Vodafone nabízí zákazníkům v rámci vánoční nabídky například zábavu pro zimní večery. V rámci této akce můžete u Vodafonu získat k mobilním tarifům s internetem televizi Sony, notebook Lenovo nebo PlayStation 4 za výhodnějších podmínek, za zvýhodněnou cenu můžete díky Vánocům u Vodafonu získat i vybrané modely smartphonů. Zákazníci Vodafonu, kteří používají mobilní aplikaci Vodafone, si přímo v ní mohou rozbalit stovku zajímavých dárků. Součástí vánoční nabídky Vodafonu jsou například také chytré hodinky pro děti nebo zvýhodněné tarify s daty navíc.

Pro děti

Déčko – hry a překvapení

Televize Déčko každý rok nabízí svým malým divákům virtuální a interaktivní adventní kalendář. Hmotné dárky zde nenajdete, děti si ale na úvodním obrázku mohou najít příslušné okénko (respektive číslo) a podívat se, jaké překvapení se pod ním skrývá. Déčko slibuje v rámci svého adventního kalendáře zajímavé hry, pohádky, příběhy a další překvapení. Pokud se na stránkách Déčka zaregistrujete, bude se vám postup v jednotlivých hrách automaticky ukládat.

Kinder a adventní kalendář v mobilní verzi Facebooku

Uživatelé, kteří mají ve svém smartphonu nainstalovanou aplikaci Facebook, mohou zkusit štěstí v adventním kalendáři Kinder. Na české facebookové stránce Kinder najdete příspěvek, který vás přesměruje na adventní kalendář. V aplikaci bude vaším úkolem sledovat stopy, dokud nedojdete k cedulce, určené pro daný den. Po klepnutí na cedulku budete přesměrování do Messengeru, kde se dozvíte, jestli jste v daný den vyhráli.

Kosmetika a móda

Sephora a dárky k nákupu

Kdo rád a často nakupuje na webu Sephory, tomu by neměl ujít letošní adventní kalendář. Pod jednotlivými okénky virtuálního adventního kalendáře Sephora se skrývají zajímavé nabídky, odměny a dárky k nákupu – vyhrávat by mělo každé okénko. Po kliknutí na okénko, určené pro daný den, se vám zobrazí odměna, a výhru můžete okamžitě uplatnit.

Yves Rocher a vánoční pinball

Kosmetická firma Yves Rocher sice letos svým zákazníkům nenabízí klasický adventní kalendář, o Vánocích je ale na holičkách nenechá. Na webu firmy si můžete v období adventu zahrát virtuální vánoční pinball, známý z oblíbených hracích automatů i videoher. Hrací kuličku jednoduše vystřelíte do hry mezerníkem nebo šipkou dolů, hru pak ovládáte šipkou vlevo a vpravo. Ve hře si můžete „vypinballovat“ zajímavé slevy, dárky, výhody a překvapení. Pozor – jednoduchý pinball má potenciál stát se návykovým prokrastinačním prostředkem i bez výher.

  • Vánoční pinball Yves Rocher si můžete zahrát zde.

Zoot – virtuální adventní kalendář

Nakupujete rádi na Zootu? Pak vám možná neunikl jejich letošní virtuální vánoční kalendář. Stejně jako u řady dalších firem a obchodníků můžete i zde po kliknutí na virtuální okénko s příslušným datem získat zajímavé slevy, výhody a překvapení. Zoot na svých stránkách nijak nespecifikuje, zda můžete v rámci otevírání jejich adventního kalendáře získat i hmotné výhry, přinejmenším zde ale najdete některé opravdu zajímavé slevové kódy.

Vivantis  – vánoční klikací hra

E-shop s kosmetikou Vivantis sice nemá pro své zákazníky připravený klasický virtuální adventní kalendář, na Vánoce (respektive o adventu) na ně ale nezapomněl. Když kliknete na tuto stránku a posunete se zhruba do její poloviny, narazíte na vánoční soutěž Vivantisu. Na červeném provázku zde visí hrstka dárků, pod jedním z nich se skrývá skutečná výhra. Vyberte si dáreček, klikněte na něj, zadejte potřebné údaje a dozvíte se, jestli jste vyhráli. Hrát můžete každý den.

Pro domácí mazlíčky

Brit – virtuální adventní kalendář

Před Vánoci nepřijdou zkrátka ani vaši čtyřnozí miláčci. Firma Brit, která vyrábí krmivo pro domácí mazlíčky, na svých stránkách spustila virtuální adventní kalendář, pod jehož okénky můžete najít zajímavé výhry a odměny. Kalendář funguje jednoduše – stačí si mezi všemi okénky najít to, které patří k aktuálnímu dni, a kliknout na něj.

Dnes nejčtenější

.