Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokukujete po novém iPhonu 11 či 11 Pro a rádi byste při jeho nákupu co nejvíce ušetřili? Pak máme přesně pro vás tip, jak na to. Pokud se vám totiž doma válí starý iPhone či chcete novinku vyměnit za svůj, který právě používáte, můžete jej nechat vykoupit Mobil Pohotovostí, která vám přidá k výkupní ceně příjemný bonus. 

Získání bonusu je jednoduché jako facka. Stačí abyste navštívili prodejnu Mobil Pohotovosti a v té prodali svůj starý iPhone, který bude tamními techniky naceněn na nejvyšší možnou cenu s ohledem na jeho stav. Pokud pak budete lačnit po novém iPhonu 11 či 11 Pro, k této výkupní ceně vám Mobil Pohotovost přidá ještě dalších 1200 korun, díky kterým vás tak koupě nového telefonu vyjde o poznání příznivěji. Jeho cenu totiž snížíte nejen o bonus, ale i o výkupní cenu vašeho starého iPhonu. S trochou nadsázky se tak dá říci, že pokud ten bude v dobrém stavu, vyjde vás koupě nového iPhonu na hubičku. 

Nejednoho z vás určitě potěší i to, že po dlouhých týdnech nedostupnosti jsou nové iPhony konečně víceméně bez problémů dostupné ve všech barvách i úložných variantách. S pořízením vaší vysněné konfigurace tedy rozhodně nebudete mít problém. Dalším příjemným bonusem je možnost získat k nákupu 50% slevu na pojištění telefonu či sluchátka Apple AirPods za exkluzivní cenu 3490 korun. Třešničkou na dortu je pak roční předplatné videostreamovací služby Apple TV+, které Apple rozdává k novým produktům zdarma.

Dnes nejčtenější

.