Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

LifeFlix DV Importer & Editor

Pokud ve vaší domácnosti máte stále nějaké staré videonosiče, které byste rádi přenesli do digitální podoby, možná by vaše tužby mohla splnit aplikace LifeFlix DV Importer & Editor. K té už vám totiž stačí pouze kabel FireWire a můžete vesele digitalizovat vaše videopásky ve formátech Video8, Hi8, Digital8, MiniDV a HDV.

Původní cena: 1850 Kč (1050 Kč)

Wotja Pro 19: Generative Music

Zakoupením aplikace Wotja Pro 19: Generative Music získáte vskutku spolehlivý a perfektní nástroj, který si poradí s vytvářením, kompozicí a mixem hudby. Jestliže se o muziku zajímáte a mezi vaše zájmy spadá i její tvorba, možná by vás tato appka mohla zajímat.

Původní cena: 699 Kč (449 Kč)

TransData: Internet Data Rate

S pomocí aplikace TransData: Internet Data Rate si můžete udržovat perfektní přehled o aktuální vytíženosti vaší sítě. Tuto appku si totiž můžete rozkliknout přímo z horního menu baru a zjistit, kolik váš Mac aktuálně stahuje a nahrává ze/do sítě. Následně si taktéž můžete prohlédnout zajímavé grafy, které referují na celkový provoz ve vaší síti.

Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Noizio — focus, relax, sleep

Aplikace Noizio jako taková disponuje třemi funkcemi, které spolu úzce souvisí. Dokáže vám totiž přehrávat speciální melodie, která vás mohou buďto motivovat k práci a údajně tak zvýšit vaši celkovou produktivitu, dále se zde nachází program pro relaxaci, který můžete taktéž využít pro navození správné romantické atmosféry a v poslední řadě by vás tato aplikace taktéž měla dokázat uspat.

Původní cena: 249 Kč (229 Kč)

GRID Autosport

Populární hra ze závodní série GRID, která tentokrát nese název Autosport, je momentálně k dispozici s osmdesáti procentní slevou na herní platformě Steam. V této hře se však jemně odkloníte od známých rallye závodů a své síly se svými oponenty poměříte na závodních okruzích.

Původní cena: 39,99€ (7,99€)

Máte v oblibě hry se zombie tématikou, ve kterých ve světě zbyl již pouze chaos a naděje je slovem téměř již zapomenutým? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by ve vaší sbírce neměly chybět tituly jako Dying Light a Left 4 Dead 2, které jsou dnes v rámci balíčku k dispozici se slevou 66 procent. Ve hře Dying Light budete muset umět správně využít umění překážkového běhu parkour, zatímco v kooperaci Left 4 Dead 2 bude vaším hlavním úkolem úspěšný přesun z bodu A do bodu B, přičemž se po cestě nesmíte nechat zabít.

Původní cena: 58,18€ (19,70€)

BookmarkApp

Jestliže pro prohlížení webu používáte primárně internetový prohlížeč Safari a zároveň častokrát pracujete se záložkami, možná se vám v nich postupem času tvoří solidní chaos. S tím by si poměrně spolehlivě měla poradit aplikace BookmarkApp, která se dokáže postarat o pročištění vašich záložek, odstranění případných duplikátů a spoustu dalších.

BookmarkApp

Původní cena: 299 Kč (279 Kč)

Dnes nejčtenější

.