Zavřít reklamu

Zatímco v případě iPhonů 11 a 11 Pro bylo úniků reálných fotek skutečně málo, u chystaných AirPods Pro je situace zcela opačná. Fotky a potažmo různé upřesňující informace se totiž na světlo světa dostávají v poslední době téměř každý den, přičemž ani dnešek nebude v tomto ohledu jiný. V noci se totiž na portálu SlashLeaks objevily dvě nové fotky, které zachycují pouzdro AirPods Pro a to ve velmi dobré kvalitě. 

Uniklé snímky nic převratného neodhalují. Vidět na nich totiž opět můžeme “jen” tvarově výrazně jiné (oproti původním AirPods) nabíjecí pouzdro, k jehož změně se musel Apple uchýlit kvůli tvarové změně sluchátek. Ta by se měla představit s o poznání kratší “nožkou” ukrývající baterii či mikrofon, která by měla být k tělu i trochu jinak uchycena. Samotné tělo pak bude podle všeho o něco protaženější a hlavně pak osazeno gumovým špuntem na špičce, který bude využit kvůli implementaci aktivního potlačení okolního hluku. Právě s tím mají totiž nové AirPody dorazit. Na zadní straně krabičky pak můžete vidět kulatý otvor, ve kterém bude vloženo tlačítko pro spárování, jako je tomu nyní. Nad ním je pak vidět šedý Designed by Apple in California, Assembled in China (tedy velmi pravděpodobně).

Fotky, které unikly, zachycují velmi pravděpodobně nikoliv prototyp, ale už přímo kus určený pro klasický prodej, který čeká na dokončení. Pokud tomu tak je, znamenalo by to jediné – výroba se začíná rozjíždět, pokud tedy už neběží, a prodeje mohou být tedy na spadnutí. Nicméně kdy přesně Apple tato sluchátka světu ukáže je zatím záhadou. Letos totiž k údivu mnohých vynechá svou tradiční podzimní Keynote konanou v říjnu, která byla právě na představení podobného produktu jako stvořená. Mnohé zdroje sice tvrdí, že se sluchátka do konce října přesto překvapí, avšak dle se na tuto teorii spoléhat rozhodně nedá. Přeci jen, AirPods Pro budou zcela novým produktem, který by si prezentaci na pódiu a tedy i detailní rozebrání všech funkcí lidmi z Applu, jistě zasloužil. 

Dnes nejčtenější

.