Zavřít reklamu

Máte doma Apple TV a od aktualizace jejího operačního systému na tvOS 13 vás trápí aplikace TV? Pak pro vás máme svým způsobem dobrou zprávu. Tato appka, která se dočkala v tvOS 13 velkého přepracování, totiž podle všeho trpí blíže nespecifikovanými chybami, které mají na její funkčnost velmi negativní vliv. Vyplývá to alespoň ze stále se zvyšujícího počtu jablíčkářů, kteří si na problémy stěžují na internetu. 

Problém se projevuje vždy víceméně stejně. Po spuštění aplikace TV, která je jedním z hlavních stavebních kamenů Apple TV, a snaze jí jakkoliv využívat appka zpravidla po pár vteřinách spadne a to i po opětovném spuštění. Poměrně zajímavé je, že se problém týká jak novější Apple TV 4K, tak i Apple TV HD z roku 2015, což není u chyb podobného rázu zrovna obvyklé. Tak či tak, vzhledem k tomu, že je aplikace TV jediným místem, na kterém lze sledovat obsah z TV+, jejíž spuštění je již za rohem, je více než jasné, že s opravným updatem Apple přispěchá již velmi brzy stejně jako v případě menších oprav v iOS 13 a macOS 10.15. 

Jelikož jsme se posledního upgradu Apple TV dočkali již v roce 2017, očekává se, že Apple ve svých dílnách pracuje na jejím nástupci. Od toho se očekává zejména novější procesor, díky kterému se stane tento produkt o poznání výkonnějším a tím pádem i lepším pro hraní titulů z Apple Arcade. Některé zdroje byly dokonce přesvědčeny o tom, že k představení nové Apple TV dojde už letos v září společně s novými iPhony, avšak Apple se nakonec zřejmě rozhodl jinak. Nezbývá tedy než doufat, že upgrade tohoto produktu představí brzy a přiměje jím mnohé jablíčkáře k nákupu. 

Dnes nejčtenější

.