Zavřít reklamu

Apple v souvislosti se svou hudební streamovací službou Apple Music zveřejnil v aplikaci Hudba na macOS a iOS sérii videí s názvem „Lyrics to Live By“. Videa mají veřejnosti představit novou funkci zobrazování textů skladeb v Apple Music v reálném čase, tuto novinku přináší operační systém iOS 13. Série videí má být zároveň oslavou nového rozměru zážitku z poslechu.

Stránka s propagačními videoklipy, věnovanými nové funkci „Lyrics to Live By“, obsahuje videa, na nichž populární hudebníci jako Hasley, Hunter Hayes a další hovoří o významu a inspiraci, která se skrývá za texty jejich oblíbených písní. „Ať už se jedná o největší umělce současnosti, vyprávějící svůj osobní příběh skrze texty svých písní s přidanou hodnotou v podobě neocenitelné rady do života, nebo obsáhlé playlisty, ve kterých se představují ti nejschopnější textaři v hudební historii, určitě oceníte to, co vám vaši oblíbení umělci říkají, a ne jen jak to říkají,“ stojí na příslušné stránce.

Na stránce mohou uživatelé najít také Applem vytvořený výběr s názvem „Modern Masters“, ve kterém se představují soudobí umělci. Výběr obsahuje nejen skladby daných interpretů, ale také písně, které zmínění umělci napsali pro někoho jiného. Předplatitelé Apple Music mohou po aktualizaci na operační systém iOS 13 využít možnosti zobrazení textů skladeb. Stránka věnovaná videím je dostupná zde. Při psaná tohoto článku nám však v redakci fungovala jen na macOS.

Dnes nejčtenější

.