Zavřít reklamu

Tak tohle asi nečekal nikdo z nás. Na letošní konferenci od jablečné společnosti jsme se dočkali představení iPadu sedmé generace. Naopak jsme se však nedočkali spekulované „One more thing…“. Je však ale zbytečné se bavit o něčem, co se nestalo, tak si pojďme lehce spravit chuť tím, že se podíváme, kolik peněz byste si měli odložit na zbrusu nový iPad sedmé generace v české měně a nikoliv v dolarech.

Pokud se rozhodnete pro pořízení nového iPadu sedmé generace, tak za naprosto základní model zaplatíte 9.990 korun. Tento model disponuje 32 GB pamětí a připojením pouze pomocí Wi-Fi. Tento stejný model, pouze s 128 GB pamětí, vás poté vyjde na 12.490 korun. Pokud patříte mezi uživatele, kterým na iPadu jen Wi-Fi nestačí, tak si budete muset pořídit model podporující jak připojení pomocí Wi-Fi, tak také pomocí mobilních dat. Ten vás ve 32 GB verzi vyjde na 13.490 korun, vrcholná 128 GB verze Wi-Fi + mobilní data poté vyjde na  15.990 korun.

Zaujal vás tento nový iPad, či raději zůstanete u vašeho stávajícího iPadu? Hardwarové vybavení tohoto iPadu je už spíše otázkou do pranice, kterou bych rád směřoval do komentářů. V ceně nového iPadu je podle stránek Apple.cz také bezplatné gravírování. Nový iPad je v prodeji od 30. září.

Dnes nejčtenější

.