Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

DeskCover

Někdy je prostě těžké soustředit se na jednu věc, když kolem je toho spousta co objevovat. DeskCover se postará o to, aby vás ostatní aplikace při práci na Macu nerušily. Prostě se soustřeďte na tu jednu, v níž zrovna pracujete.

Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

My PaintBrush Pro

Hledáte nějakou alternativu pro své kreslení na Macu? Teď můžete zkusit objevit tuhle kreslící aplikaci. Nakreslete si skicu a začněte malovat, dělejte vrstvy a využijte na plno všechny štětce, které My PaintBrush nabízí. Nabízí podporu přítlaku a další funkce, bez kterých se neobejdete.

Původní cena: 129 Kč (9 Kč)

Studies

Školní rok začal. Teď na vás čeká spousta práce. S touhle aplikací si vaše učení převedete do kartiček. Nezáleží na tom, co se chcete učit, ale jak si vše uděláte. Vkládejte text, obrázky a videa. Ponořte se do tajů učení a mějte dobré známky.

Původní cena: 799 Kč (649 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu 

Armello

Původní cena: 19,99€ (7,99€)

Tropico 5

Původní cena: 19,99€ (6,99€)

Apocalipsis

Původní cena: 6,99€ (4,19€)

The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut

Původní cena: 9,99€ (1,49€)

Dnes nejčtenější

.