Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Worms Revolution – Deluxe Edition

Zahrajte si tuhle legendární plošinovou střílečku, která nemá obdoby. Postavte se za tým vašich nebojácných červíků a zničte tým, který se proti vám postaví. Vyberte si, zda chcete hrát rozsáhlý režim pro jednoho hráče. nebo raději multiplayer s přáteli.

Původní cena: 449 Kč (249 Kč)

Battery Indicator

Jednoduchá, ale za to jasná a velice účinná aplikace, která vám na panelu nabídek zobrazuje zbývající čas a procenta baterie. Aplikace má nastavení, které skryje ikonu lišty nabídek, když je připojen napájecí kabel. Indikátor systémové baterie můžete skrýt.

Původní cena: 89 Kč (29 Kč)

Translator!!

Překladač ve vašem zařízení se hodí vždy, na tom se shodneme určitě všichni. S překladačem Translator!! můžete překládat jakýkoli text až v 58 světových jazycích. Jediné, co musíte udělat, je vybrat zdrojový a cílový jazyk. Snadnější už to být nemůže.

Původní cena: 449 Kč (Zdarma)

Slevy her pro Mac na Steamu 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Původní cena: 19,99€ (7,99€)

Bridge Constructor Portal

Původní cena: 9,99€ (3,99€)

Ultimate Fishing Simulator

Původní cena: 19,99€ (8,99€)

Farm Expert 2017

Původní cena: 19,99€ (1,99€)

Dnes nejčtenější

.