Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Každý z uživatelů jablečných produktů si jistě položil otázku, jak iPhone co nejlépe ochránit? Ať už se jedná o displej, nebo zadní stranu. Jaká je tedy nejlepší ochrana iPhonu před poškozením?

Jak nejlépe ochránit displej před poškozením?

Často se spekuluje, zdali je lepší na displej iPhonu použít ochrannou fólii, nebo tvrzené sklo. Většina ochranných fólií dosahuje odolnosti maximálně 1-1,5H, oproti tomu tvrzená skla dosahují odolnosti až 9H, cože je skoro 7x více! Rozhodně tedy doporučujeme použít tvrzené sklo. Jenže, které?

Rozhodně doporučujeme 3D Tvrzené sklo. Označení 3D se používá u tvrzených skel, které pokrývají celý povrch displeje a disponují zaoblenými hranami. Takovým ideálním 3D tvrzeným sklem pro Váš iPhone je jednoznačně PREMIUM varinta. Dokonale kopíruje celý povrch displeje. U iPhonů X, XS, XS Max nebo XR ani nepoznáte, že na displeji nějaké sklo nalepené je.

Bojíte-li se nalepení, nemusíte. 3D tvrzené sklo se lepí opravdu snadno. Po sloupnutí ochranné destičky ze spodní části skla opatrně přiložíte sklo k displeji. Vycentrujete do středu a následně přilepíte. Pro jistotu jsme pro Vás připravili i video, ve kterém se můžete podívat, jak 3D tvrzené sklo vypadá a jak snadná je jeho aplikace. Nevěřite-li si na aplikaci skla ani po shlédnutí videa, navštivte kamennou prodejnu v ulici Ostrovského, Praha 5nechte si sklo zdarma nalepit!

Zaujalo Vás 3D tvrzené sklo PREMIUM? Máme pro Vás připravený slevový kód, díky kterému získáte 20% slevu na celý nákup. 3D tvrzené sklo PREMIUM tak bude stát pouhých 479 korun! Perfektní ochranu na přední stranu iPhonu bychom měli, co ale použít na ochranu zadní strany?

Nejlepší kryty na zadní stranu iPhonu!

Na zadní stranu iPhonu existuje široká škála ochranný krytů, které se liší zpracováním, materiálem či barvou. Na trhu najdete mnoho ochranný krytů od tenkých plastových po ty nejodolnější gumové. Který kryt si zvolíte je na Vás, my Vám ovšem můžeme malinko poradit!

Při výběru ochranného krytu nesmíte zapomínat na fakt, že jste si na displej nalepili tvrzené sklo. Některé robustnější kryty mohou 3D tvrzené sklo odlepovat, proto je lepší při výběru krytu navštívit kamennou prodejnu a vše si pečlivě vyzkoušet. Ideálně by měl ochranný kryt na tvrzené sklo navazovat. Perfektně navazujícími kryty na 3D tvrzené sklo PREMIUM jsou silikonové kryty! Vyrábí se v několika barevných provedeních a najdete je skoro na každý model iPhonu.

Proč právě silikonové kryty na iPhone?

Perfektně navazují na 3D tvrzené sklo, dokonale tak ochráníte celý povrch iPhonu. Navíc jsou velice příjemné do ruky. Nevyklouzávají a na jejich povrchu nezůstávají nepříjemné mastné otisky. Vnitřní strana krytu je vystlána příjemným semišem, který se stará o ochranu iPhonu uvnitř pouzdra. Oproti originálním silikonovým krytů od společnosti Apple chrání tyto silikonové kryty iPhone i ve spodní části!

Pevné zpracování silikonového krytu zaručuje dokonalou ochranu iPhonu i při nárazech a pádech. Výřez na hlavní kameru je dostatečně hluboký, po nasazení silikonového krytu tak bude chráněna i čočka hlavní kamery. Po stranách ochranného krytu se nachází menší výstupky, které zaručují pohodlné ovládání všech tlačítek. Jak silikonový kryt na iPhonu vypadá, nebo jak pevné a dokonalé je jeho zpracování se můžete přesvědčit v přiloženém videu.

Stejně jako na 3D tvrzené sklo PREMIUM je možné uplatnit slevový kód LSA. Slevový kód uplatníte v prvním kroku nákupního košíku. Po uplatnění Vám bude odečteno 20% z celé objednávky. Tento parádní silikonový kryt Vás tak vyjde na pouhých 319 korun! Všechny kryty si můžete přijít vyzkoušet na kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz

jak nejlepe ochranit iPhone

Dnes nejčtenější

.