Zavřít reklamu

IPhony 11 už pomalu buší na dveře a miliony jablíčkářů čekají, až si budou moct nový smartphone od Applu zakoupit. S každoročním zájmem počítá i ruská společnost Caviar, která pravidelně ,,převléká“ iPhony do luxusního kabátku. Caviar už nyní na svých stránkách nabízí předobjednávky iPhonů 11. Design je laděn do vesmírného tématu. Provedení je jako vždy luxusní, s tím jde samozřejmě ruku v ruce i cena. Pokud tedy po luxusní edici iPhonu 11 zatoužíte, budete muset sáhnout do kapsy o něco hlouběji.

Nejlacinější z novinek je Explorer. O něm společnost tvrdí, že představuje růst a vývin lidstva, který se společnost pokusila do tohoto provedení vtisknout. Je vyhotoven z kompozitního kamene a titanu. Nutno říct, že šedočerné texturové provedení opravdu ladí oku. Za 64 GB verzi kupující zaplatí 4970 dolarů (tedy něco přes 114 tisíc korun). Za verzi s 512 GB je příplatek zhruba 15 tisíc korun.

Další model Soyuz, jak i název napovídá, velebí ruský vesmírný program, pod jehož jménem proběhlo na 130 úspěšných letů. Textura má v tomto případě vyobrazovat kousek modelu lodi letící do neznáma. Jako v prvním případě je zde kombinace kompozitního kamene a titanu. Cena u nejnižší paměťove verze startuje na 5570 dolarech, čili 128 tisících. Za 512 GB verzi je zde příplatek zase zhruba 15 tisíc.

Třetí novinka – Singularity, dává vzpomenout na nedávnou přelomovou fotografii černé díry. Po prostudování fotografie vyvinula společnost design připomínající tuto událost. Na první pohled překrásný pozlacený povrch doplňují kousíčky pravých meteoritů. Vlastník tohoto krytu tak bude mít v ruce doslova kousek vesmíru. Cena začíná na 6020 dolarech, tedy asi na 138 tisících. příplatek za nejvyšší verzi je obdobný s předchozími modely.

Na modelu Universe je znázorněna naše sluneční soustava. Caviar tvrdí, že zde jde o jednoduchou stylistickou interpretaci, která ovšem představuje majestátnost a sílu. Základ opět tvoří kompozitní kámen a pozlacené části prezentující oběžné dráhy planet. Střed této ,,sluneční soustavy“ tvoří hodiny pokryté safírovým sklem. Za 64 GB v tomto případě kupující zaplatí 7680 dolarů ( asi 176 500 korun). Verze s 512 GB opět znamená příplatek 15 tisíc.

Vrcholným dílem této edice je Universe Diamond. Na první pohled je od verze Universe k nerozeznání. Do těla jsou ovšem implementovány diamanty, rubíny a topazy. Mimo to je zde kousek vesmírné lodi, která opustila sluneční soustavu včetně malých částeček Měsíce. A cena? Za 64 GB 49 790 dolarů (asi 1 145 000 korun). Zájemce o tento model ale musíme zklamat. Internetové stránky v současné chvíli hlásí, že je vyprodáno.

Pohled na modely iPhonů 11 od společnosti Caviar skutečně berou dech. To samé se však dá říci i o jejich ceně, která je skutečně velmi vysoká a telefony předurčuje k relativně nízkým prodejům. A jaký model se nejvíce líbí vám?

Dnes nejčtenější

.