Zavřít reklamu

Na začátku tohoto měsíce se kreditní karta Apple Card dostala do rukou první vybrané skupině lidí, kteří si ji mohli vyzkoušet na vlastní kůži. První vybraní uživatele se z předčasného přístupu mohli těšit až do předvčerejšího dne, tj. 20. sprna, kdy jablečná společnost zpřístupnila Apple Card pro širokou veřejnost. Pojem široká veřejnost je tady v tomto případě trochu nešťastný, jelikož jak můžete tušit, tak je jablečná kreditní karta k dispozici pouze ve Spojených státech. A tak to také nejspíše bude i po dobu dalších několika let. Pojďme se tedy společně podívat na to, jakým způsobem kalifornský gigant svou kreditní kartu, díky které jste schopni ušetřit až 3 % z každého nákupu, ve své domovině propaguje.

Abyste si všimli toho, že byla ve Spojených státech oficiálně spuštěna kreditní karta Apple Card, tak nemusíte ani vytáhnout paty z domu. Stačí, když si otevřete aplikaci Wallet, kde se vám zobrazí vcelku veliký banner, který vás nabádá k tomu, abyste se o Apple Card přihlásili. Celý postup vytvoření Apple Card má trvat jen několik málo minut. Po stisknutí tlačítka Apply, pomocí kterého se můžete přihlásit k založení Apple Card, se vám zobrazí celý příběh a veškeré informace, které můžete potřebovat. Dalším místem, kde si propagace jablečné karty můžete všimnout, je na internetovém prostředí Apple Store. Zde si karta vysloužila svou vlastní kategorii. Jinak to není také v kamenných Apple Storech, ve kterých se nachází reklamní bannery s popiskem  Card is here. Nově se „příběh“ Apple Card nachází také v App Storu. Veškeré propagační materiály si můžete prohlédnout v galerii u tohoto odstavce.

Souvisejíci

Kalifornský gigant se snaží co nejvíce to jde, aby o spuštění své vlastní kreditní karty informoval celý svět. Naznačuje tomu i fakt, že se rozhodl kreditní kartě vytvořit i vlastní účet na Twitteru. A podle všeho je úspěch této propagační kampaně opravdu nevídaný. Vzhledem k posledním analýzám a zprávám se zdá, že zájem o Apple Card je naprosto enormní a očekává se, že se bude jednat o naprostý hit. Někteří analytici jsou však lehce skeptičtí a říkají, že zprostředkovatel kreditní karty od Applu, společnost Goldman Sachs, by na této spolupráci mohly být ztratný. Nám tedy nezbývá nic jiného, než doufat, že se Apple Card někdy dostane i k nám a veškeré tyto materiály se jednoho dne objeví i v českém jazyce. Pořídili byste si Apple Card, kdyby byla k dispozici v České republice? Dejte nám to vědět do komentářů.

Dnes nejčtenější

.