Zavřít reklamu

Doby, kdy se společnost Apple na sociálních sítích prakticky nevyskytovala, jsou dávno pryč. Nyní naleznete na Instagramu Deirdre O’Brien, na  Twitteru Tima Cooka, podporu Apple, a nově také Apple Card – nedávno vydanou kreditní kartu od společnosti Apple. Apple jí věnoval twitterový účet s názvem @AppleCard.

Vztah společnosti Apple k sociálním sítím je pozoruhodný. Na Twittteru například najdete oficiální účet firmy, ta z něj ale nikdy netweetuje. Účet namísto toho slouží jako prostředek k propagaci twitterové reklamy. Poměrně velkou aktivitu vyvíjí na Twitteru ředitel firmy Tim Cook, který ze svého účtu tweetuje prakticky denně. Svůj účet na Twitteru mají i služby jako iTunes, App Store či Apple Music, ale například také pořad The Morning Show, který se již v září objeví coby součást Apple TV+. The Morning Show má i svůj instagramový účet. Ke službám, kterým firma zřídila aktivní účet, se nyní přidala Apple Card. Na jejím účtě najdeme zatím sice jen jeden jediný příspěvek, ten je však jasným důkazem toho, že o tweety do budoucna nebude nouze.

Na účtě, věnovaném Apple Card, se zatím nachází pouze oznámení o její dostupnosti pro všechny majitele iPhonů ve Spojených státech. V budoucnu se zde s velkou pravděpodobností budou objevovat zprávy, související s nabídkami cashbacku od obchodníků, a možná se dočkáme i oznámení o rozšíření karty do dalších zemí světa.

Co se výhod týče, v současnosti navázala společnost Apple partnerství s firmou Uber, v jehož rámci nabízí držitelům Apple Card tříprocentní cashback, a to jak na jízdy, tak i na službu Uber Eats. Apple v této souvislosti uvedl, že v následujících měsících plánuje uzavřít řadu dalších spoluprací tohoto typu. Apple Card dále nabízí svým majitelům cashback ve výši 1 % při použití fyzické karty a dvouprocentní cashback při platbě prostřednictvím služby Apple Pay. Na nákupy u Applu se vztahuje tříprocentní cashback, a to jak u hardwaru, tak i u služeb.

Dnes nejčtenější

.