Zavřít reklamu

Powerbanky od Swisstenu mají dooprvdy veliký úspěch. Na našem magazínu jste si mohli všimnou již několika recenzí, ve kterých jsme se věnovali nejrůznějším powerbankám od Swisstenu. Před několika dny se však na pomyslném pultu internetového obchodu Swissten.eu objevila nová powerbanka. Tato powerbanka z rodiny Black Core disponuje kapacitou o hodnotě 20.000 mAh a zaujme vás nejen svým líbivým designem, ale i její využitelností. Možná jste navíc postřehli, že Swissten už jedno 20.000 mAh powerbanku nabízí – ta je však pro mnohé uživatele až zbytečně veliká, a tak bylo rozhodnuto, že právě výše zmíněná powerbanka Black Core tuto powerbanku nahradí. To pro vás, jako čtenáře, znamená nižší cenu – o tom ale v pozdější části tohoto článku.

Swissten Black Core 20.000 mAh

V první části tohoto článku se podíváme na zbrusu novou powerbanku Swissten Black Core, která disponuje baterií o kapacitě 20.000 mAh. Hned na první pohled vás zaujme její líbivý design, kterého Swissten dosáhl využitím zajímavé kombinace matné a lesklé černé barvy. I přesto, že by tato powerbanka zvládla nabít iPhone XS téměř osmkrát, tak zůstává malá, kompaktní a ve srovnání s konkurencí i lehká. V balení powerbanky se nachází microUSB kabel, se kterým můžete powerbanku dobíjet.

Co se týče konektorů, kterými powerbanka disponuje, tak si můžete všimnout, že jsou dohromady čtyři. První z nich je microUSB na boku powerbanky, který slouží čistě k nabíjení. Na čele powerbanky jsou poté další tři konektory. Dva z nich jsou klasické výstupní USB-A konektory, se kterými dobijete vaše zařízení. Uprostřed se poté nachází vstupní USB-C konektor, kterým můžete powerbanku dobíjet. Na přední straně těla se dále nachází čtyři LED diody, pomocí kterých si můžete zobrazit aktuální nabití baterie. Diody rozsvítíte pomocí tlačítka, které se nachází na boku powerbanky.

Je malá, kompaktní a navíc k tomu všemu má opravdu perfektní design, který vás zaujme na první pohled.

Dle mého názoru je tato powerbanka jedna z nejlepších, kterou Swissten nabízí. Nejen, že dokáže poskytnout dostatečnou energii nejen na cesty, ale hlavně je malá, kompaktní a navíc k tomu všemu má opravdu perfektní design, který vás zaujme na první pohled. Co vás také zaujme je její cena. Pomocí slevového kódu, který vám poskytneme níže, ji totiž můžete získat za pouhých 679 korun z původních 799 korun.

Swissten All in One – jednoduše vše v jednom

Souvisejíci

Zalíbit se vám také může powerbanka Swissten All in One. Tato powerbanka je u Swisstenu také relativně nová a zaujme vás také svým designem, ale hlavně svou praktičností. Disponuje totiž dohromady čtyřmi konektory, a také možností bezdrátového nabíjení. Lightning konektor můžete využít tehdy, pokud chcete powerbanku dobít právě „jablečným“ konektorem, a nechcete s sebou tahat zbytečně více kabelů. Výstupním portem USB-C poté můžete klidně nabít i váš MacBook. Na celou recenzi této powerbanky se můžete podívat pomocí odkazu napravo. Tuto powerbanku můžete také se slevovým kódem sehnat za skvělou cenu, konkrétně za 786 Kč z původních 925 Kč.

  • Powerbanku Swissten All-in-One můžete zakoupit pomocí tohoto odkazu

Doprodej původní 20.000 mAh powerbanky Swissten

Jak už jsem zmínil dříve, tak původní 20.000 mAh powerbanku Swissten nahradila současná powerbanka Black Core. To znamená jediné – ta původní musí ze skladu pryč. Proto ji nyní můžete zakoupit se speciální cenou a navíc na ni můžete aplikovat slevový kód. Po veškerém odečtení vás původní 20.000 mAh powerbanka Swissten, která disponuje například Lightning konektorem, vyjde na 660 korun.

  • Původní powerbanku Swissten 20.000 mAh můžete zakoupit pomocí tohoto odkazu

Slevový kód a doprava zdarma

Společnost Swissten.eu si pro naše čtenáře připravila 15% slevový kód, který můžete využít na všechny powerbanky – včetně těch uvedených výše. Stačí při objednávce zadat kód (bez uvozovek) „SALEPB„. Společně s 15% slevovým kódem je navíc doprava na všechny produkty zdarma.

Dnes nejčtenější

.