Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. K aplikaci se dostanete přes odkaz v jejím názvu.

WaterMinder

Pitný režim je důležitou součástí našeho života. Proč? Protože lidské tělo se z větší části skládá z tekutin, a pokud je nedoplňujeme správně, může se to projevit na našem fyzickém stavu. S touhle aplikací můžete mít všechno jednoduše pod dozorem, protože vás upozorní.

Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

The File Converter

Někdy se prostě může stát, že dostanete formát, pro který nemáte ten správný program. Nemusíte nutně hledat další řešení, jenom soubor nakonfigurujte, aby si s potřebným softwarem rozuměl. Ušetříte si práci a hledání programů, které vám nemusí vyhovovat.

Původní cena: 179 Kč (zdarma)

Napoleon: Total War – Gold Edition

Vraťte se v čase a užijte si ohromné bitvy, které vedl samotný Napoleon. Tentokrát to ale bude jinak. Teď jste generálem vy a je na vás, jak dobře povedete svou armádu. Jen nezapomeňte, že může přijít záhuba, pokud nepřítele podceníte.

Původní cana: 799 Kč (649 Kč)

Essential Anatomy 5

Nemusíte být doktorem, pokud vás zajímá lidské tělo. Aplikace Essential Anotomy 5 vám dá vcelku realistický náhled do našich těl. Svaly, šlachy, cévy, žíly a různé tělesné orgány, na které jen pomyslíte. Poznejte sami sebe.

Původní cena: 899 Kč (499 Kć)

Slevy her pro Mac na Steamu

The Long Journey Home

Původní cena: 29,99€ (7,49€)

Minaurs

Původní cena: 4,99€ (1,99€)

imac-pro-buck-800x475

Dnes nejčtenější

.