Zavřít reklamu

Měsíce čekání jsou konečně u konce. Dnešním dnem totiž Apple oficiálně odstartoval prodej sluchátek Powerbeats Pro, jejichž představení jsme se dočkali na začátku dubna. Ty se poté začaly postupně objevovat na různých trzích, avšak vzhledem k tomu, že Česko Apple zařadil do poslední prodejní vlny, dorazily k nám až nyní. 

Powerbeats Pro lze z Online Storu Applu objednat za cenu 6699 korun, avšak bohužel pouze v černé barvě. Další barevné varianty mají, stejně jako do zbytku světa, dorazit v průběhu léta. Pokud se pro jejich objednání rozhodnete dnes, doručeny vám budou podle webu Applu mezi 22. až 29. červencem – tedy minimálně za 10 dní. Doprava je pak samozřejmě zdarma.

Powerbeats Pro se dají s trochou nadsázky označit za AirPody pro sportovce, jelikož se chlubí mnoha totožnými vlastnostmi. Jejich srdcem je čip H1, který Apple využil i v AirPodech 2. generace, a díky kterému je například možné aktivovat Siri pouhým hlasem. Tento čip však zajišťuje například i rychlejší spárování s iPhonem či přepárovávání mezi produkty. Co se pak týče výdrže baterie, na jedno nabití dokáží Powerbeats Pro hrát až 9 hodin, přičemž při dobíjení pouzdrem se dostanete na celý den. 

Sluchátka disponují ovládacími prvky, díky kterým je možné hudbu v nich elementárně ovládat. Stejně jako AirPody navíc disponují senzory, díky kterým poznají, že je zrovna máte či nemáte v uších a podle toho hudbu zastavují nebo naopak pouští. Jelikož se navíc jedná o klasické špunty, můžete se těšit na pasivní potlačení okolního hluku, jelikož váš zvukovod de facto zacpou.

powerbeats pro
 

Dnes nejčtenější

.