Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

AppGraphics – App Icon and Screenshot Generator

AppGraphics vám nabízí možnost rychle vytvářet grafické prostředky pro vaše iOS aplikace s ohromnou lehkostí. Aplikace také umožňuje spoléhat se na vestavěnou kolekci návrhů a šablon. Pokud v žádné nenajdete zalíbení, nabízí se funkce importu vlastních snímků.

[appbox appstore id1097399493 oldprice=“129Kč“]

Audio Studio Redux

Záznam, oříznutí, vložení nebo spojení souborů, rychlé rozdělení velkého souboru do mnoha malých. Nahrávání živých vystoupení, import hudby, vytvoření vlastních skladeb, aplikace digitálních efektů. Se skvělou aplikací Audio Studio Redux se můžete stát neprostými profesionály!

[appbox appstore id1030961103 oldprice=“379Kč“]

My Movies 2 Pro – Movie & TV

Katalogizujte celou svou sbírku filmů a televizních seriálů pomocí aplikace My Movies 2 Pro. Máte možnost umístit soubory až v těch nejvyšších kvalitách, jako je Blu-ray nebo 4K Ultra HD. Služba je založena na komunitě a pokud máte jeden nebo více titulů, ketré nejsou k dohledání, můžete je ručně vytvořit.

[appbox appstore id1351683336 oldprice=“749Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Forestation: Circles Of Nature

CRAZY DRIVER

[appbox steam simple 1101760 oldprice=0,79€]

Asteroid Run: No Questions Asked

[appbox steam simple 1090030 oldprice=4,99€]

Rust

[appbox steam simple 252490 oldprice=29,99€]

macos_hide_others_fb

Dnes nejčtenější

.