Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Taijitu: A Game About Balance

Taijitu je hra, inspirovaná mytologií jin a jang. Rozdělí vám obrazovku na dvě části bílou čarou s odlišnými tvary na každé straně. Ty, které jsou pulzující, lze vyměnit za kohoutek. Vaším úkolem je vyrovnat obě strany zajištním rovnoměrného rozdělení barev. Hra obsahuje více než 100 úrovní, které se postupně komplikují.

[appbox appstore id802829741 oldprice=“49Kč“]

DayGram Diary

DayGram vám poskytne pohled do vašeho života. Vše, co od vás bude vyžadovat, je zaznamenávání alespoň jednoho řádku každý den. Může to být cokoliv z vaší mysli. Ať už se jedná o jídlo nebo inspiraci do práce. Jakmile se dostanete do zvyku vést si deník, budete mít možnost vidět, jak malé věci v životě mění vaše vnímání.

[appbox appstore id977949232 oldprice=“25Kč“]

Snap! I was there

Aplikace Snap! I was there, nebo-li „Byl jsem tam“ dá komukoli jasně vědět, kde se nacházíte. Stačí zachytit obrázek a sdílet jej přes SMS, Instagram nebo Facebook. Umělá inteligence vám pomůže definovat, co se nachází na vašem snímku. K dispozici je synchronizace přes iCloud, takže veškeré důležité informace naleznete jak na vašem iPhonu, tak i na iPadu.

[appbox appstore id1367294518 oldprice=“25Kč“]

Around the World in 80d 2019

V roce 2019 je znovuzrozený velký román “Kolem světa za 80 dní” jako hra! Cestujte po světě a seznamujte se s různými kulturami pomocí logické hry. Stavte a objevujte krásné vysoké budovy nebo sbírejte poklady. Ale hlavně, se bavte!

[appbox appstore id1450362208 oldprice=“25Kč“]

Live 2 Photos

Pokud jste fanoušek live fotografií, budete tuto aplikaci milovat. Live 2 Photos je prvním nástrojem na světě, který umožňuje extrahovat více statických snímků ze služby Live Photo, Video, GIF a Burst Photo.

[appbox appstore id1056698678 oldprice=“49Kč“]

ESL Robot

Oceněná aplikace, jejíž největší chloubou je vyspělá umělá inteligence. Byla navržena tak, aby pomohla studentům angličtiny mluvit daným jazykem co nejvíce. Výuka cizího jazyka je ale často velice obtížná. Nejvhodnější cestou je určitě konverzace, jenomže jak najít druhou stranu? S tím vám pomůže ESL Robot!

[appbox appstore id552862243 oldprice=“25Kč“]

Astronoidz

Tato vesmírná hra, inspirovaná klasikou a naplněná moderní grafikou, je povinna vám poskytnout hodiny zábavy. Přežijte nápor nepřátelských mimozemšťanů a asteroidů a vybojujte si cestu přes vlny. 

[appbox appstore id1282764423 oldprice=“79Kč“]

iPhone-in-China-fb

Dnes nejčtenější

.