Zavřít reklamu

Epic Games i nadále láká hráče na svůj obchod poskytováním her zdarma. K tomu nyní dochází každý týden a většinou se jedná o opravdu povedené tituly. Do dneška si hráči mohli přidat do své knihovny parádní Kingdom New Lands, nyní přichází řada na Enter the Gungeon.

Enter the Gungeon je hrou z roku 2016 od vývojářů ze studia Dodge Roll a o její vydání se postarala známá společnost Devolver Digital. Na portálu Metacritic, který shromažďuje hodnocení z recenzí i samotných uživatelů, se pyšní skvělým průměrem 84 % a rozhodně tak tento titul stojí za pozornost.

Určitě je potřeba zmínit, že Enter the Gungeon je nesmírně těžkou hrou. Bude vám trvat desítky minut, možná i několik hodin, než proniknete do její hratelnosti a bude schopni přežít déle, než pouze pár minut. Ve hře, která je stylizována do pixelové grafiky z top down pohledem, máte za úkol dostat se na konec dungeonu, avšak pouze s jedním životem.

Jakmile zemřete, hra vás nemilosrdně vrátí na začátek a vy začínáte znovu. Každým průchodem si odemknete nové zbraně, kterých je opravdu obrovské množství. A právě díky nim a vašim schopnostem, které se postupně zlepšují, se budete dostávat postupně dál a dál a jednou – možná – dojdete až na konec. Spíše si však budete užívat samotnou hratelnost a bude vás bavit i samotné objevování herního světa a dalších zbraní.

Enter the Gungeon je dostupný zdarma na této adrese až do 20. června, poté jej vystřídá nový titul. Hru spustíte na PC s Windows, ale i na zařízeních s macOS. Hardwarové nároky jsou opravdu nízké – stačí vám alespoň macOS 10.6, 2 GB RAM a 2 GB místa z vašeho úložiště.

enter the gungeon fb

Dnes nejčtenější

.