Zavřít reklamu

Společnost Epic Games i nadále pokračuje v rozdávání her zdarma  a už nějakou dobu se dočkáváme nového titulu každý týden. Posledním titulem byl povedený City of Brass, který je přirovnáván například k Prince of Persia a užijete si zde spoustu soubojů. Dnes jej vystřídá další povedená hra ze zcela jiného žánrů – Kingdom: New Lands.

Kingdom: New Lands se objevila na Steamu v létě roku 2016 a stále se zde pyšní velmi kladným hodnocením od hráčů. Zakoupit si ji můžete za 15 €, pokud ji chcete mít ve své knihovně na Steamu, avšak jestliže chcete ušetřit, určitě stojí za to sáhnout po verzi na Epic Games Storu.

Hra přináší velmi zajímavý mix tower defence hratelnosti a prvků ze strategických her, to vše ve velmi pěkné pixelartovém grafickém kabátku. Ujmete se role krále, který se snaží rozšířit své království a uchránit ho před všemi nepřáteli. Vydáváte se tak na svém koni (či jiném zvířeti) doleva či doprava ze svého hradu, kde se snažíte rekrutovat vojáky, staviteli a podobně. Ti se pak starají o stavbu hradeb a souboj s nepřáteli, kteří přichází v noci.

Náročnost se samozřejmě každým dnem zvyšuje, takže téměř jistě se vám nepodaří dohrát hru na první pokus. Velmi příjemný je také hudební podkres a hra působí relaxačním dojmem. Hru si můžete přidat do své knihovny na této adrese, čas máte až do 13. června. Kromě PC s Windows si Kingdom: New Lands mohou zahrát i uživatelé s macOS. Potřebujete dvoujádrový procesor, 2 GB paměti RAM a grafickou kartu minimálně Nvidia 320m. Není tedy potřeba mít nijak extra výkonný Mac, na disku si hra uzme pro sebe zhruba 1 GB místa.

kingdom new lands fb

Dnes nejčtenější

.