Zavřít reklamu

Když Apple na první letošní Keynote světu představil svou vlastní kreditní kartu, nejednoho jablíčkáře tím zaskočil. O jejím příchodu se sice v uplynulých měsících spekulovalo, nic však nenasvědčovalo tomu, že bychom se jí měli dočkat již nyní. Kdyby však Apple s jejím představením ještě pár měsíců počkal, zřejmě by se nikdo příliš nezlobil. K prvním zákazníkům se totiž má dočkat až v průběhu letošního léta. A jelikož to již klepe na dveře, je beta testování Apple Card v plném proudu. 

Takto se bude Apple Card aktivovat:

Už zhruba před měsícem začaly na veřejnost prosakovat zprávy o tom, že začíná být karta testována prvními šťastlivci z řad zaměstnanců. Nyní tento fakt potvrdil šéf banky Goldman Sachs, která s Apple právě na této službě spolupracuje. Dle jeho slov je dokonce jedním z testerů on sám. “Na Apple Card se mi velmi líbí její jednoduchost, snadné používání, přehledy o toku peněz a mnoho dalšího,” nechal se šéf banky slyšet s tím, že podobné ohlasy má i od ostatních beta testerů.

S ohlasy z testování může být spokojený i samotný Apple, jelikož jen potvrzují jeho prvotní průzkumy související se zájmem o  Card. Ten měl totiž být podle nich velmi velký, byť přesná čísla k dispozici neposkytl. Jasněji v tomto ohledu však bude až po oficiálním spuštění služby, které je však zatím zahaleno tajemstvími. Jak Goldman Sachs, tak Apple totiž svorně kolem data spuštění mlží. Je však možné, že ani oni v něm zatím zcela jasno nemají. Vše se totiž zřejmě odvíjí právě od beta testování a (ne)úspěchů v něm. Nezbývá tedy než doufat, že karty dorazí k prvním majitelům brzy. 

Apple Card

Dnes nejčtenější

.