Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Duplicate File Doctor

Duplicate File Doctor je kompletní řešení pro nalezení a odstranění duplicitních souborů na vašem disku. V čase, kdy se váš počítač nevyhnutelně naplní desítkami stejných nebo podobných souborů, zakročí právě tento program, který si se všemi nadbytečnými položkami poradí.

[appbox appstore id1207831912 oldprice=“129Kč“]

Antivirus VK: Virus Cleaner

Ruší vás věčné vyskakování oken s reklamami? Zde je na ně odpověď. Antivirus VK vám pomůže vyřešit tento problém tak, že už vás nikdy nezarmoutí. Dokáže rozpoznat a odstranit malware, který nalezne ve vašem počítači. Rychlou kontrolou lze vyhledat kritické položky ve vašem zařízení a upozornit na ně. Úplným skenováním docílíte přesného zjištění výsledků kteréhokoliv souboru.

[appbox appstore id1177525451 oldprice=“299Kč“]

KeyKey – Typing Practice

Pokoušíte se psát všema deseti a není to žádná sláva? Pomocí aplikace KeyKey to může být přeci jen jednodušší. Nabízí totiž skvělý tutoriál pro začátečníky, kteří by tuto dovednost chtěli dovést na mnohem vyšší úroveň. Bez procvičování a praxe to nejde, tak nezahálejte a stahujte!

[appbox appstore id1035137927 oldprice=“349Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Day of Infamy

Egypt Old Kingdom

[appbox steam simple 646500 oldprice=14,99€]

Stayin‘ Alive

[appbox steam simple 584890 oldprice=4,99€]

Gunpoint

[appbox steam simple 206190 oldprice=7,00€]

mac_appletv_sporic_fb

Dnes nejčtenější

.