Zavřít reklamu

Epic Games zvyšuje tempo. Pouze pár dní po předchozím titulu, který rozdává hráčům zdarma, je tu další a opět velmi povedený. Ještě stále můžete na Epic Games Store bezplatně stáhnout dobře hodnocenou retro adventuru Stories Untold, které jsme se věnovali v samostatném článku. Nyní k ní přibyl další titul, kterým je Rime z roku 2017. Obě budou dostupné zdarma do 30. května.

Společnosti Epic Games se rozhodně nedá upřít snaha a získávat hry zdarma rozhodně potěší i přesto, že ne všichni jsou rádi, že musí využívat dalšího klienta ke spouštění her. Od spuštění obchodu jsme už měli možnost si zdarma zahrát několik velmi povedených her a Rime k nim zcela jistě patří také. Jde o adventuru, která chce hráče zaujmout především barevnou stylizací a promyšlených logických hádanek.

V Rime je hlavní postavou malý chlapec, který nepromluví jediné slovo. Celou hru tak objevujete přímo hraním a prozkoumáváním tropického ostrova, na kterém se odehrává. Jedinou záporným bodem jinak výborné hry tak může být pro někoho její délka. Na konec se dostanete za zhruba 5 hodin, samozřejmě v závislosti na tom, jak rychle se vám bude dařit odhalovat další postup a řešit hádanky.

Hru Rime získáte zdarma na této adrese po přihlášení ke svému Epic účtu. Samozřejmě je možné ji najít i přímo v aplikaci Epic Games. Bohužel se tentokrát jedná o titul, který spustíte pouze v operačním systému Windows, kdy vám postačí procesor Intel Core i5 2310 2.9 GHz, případně AMD FX-6300, 4 GB paměti RAM a grafická karta alespoň GTX 550 Ti 1GB, případně Radeon 6950 1 GB.

rime fb

Dnes nejčtenější

.