Zavřít reklamu

Pokud se v poslední době bavíme o hrách, které jsou hráčům rozdávány zdarma, nejčastěji mluvíme o Epic Games Storu, Humble Bundle a občas i UPlay od Ubisoftu a serveru GOG.com. Dnes však bude řeč o Electronic Arts a jejich platformě Origin. V tomto digitálním obchodě si totiž nyní můžete stáhnout zcela zdarma oblíbenou hru The Sims 4.

The Sims 4 je zatím poslední díl velmi oblíbené série, která je tu s námi už od doku 2000. To vyšel první díl, který si hráči okamžitě zamilovali. Čtvrtý díl se dostal na pulty obchodů v roce 2014 a od té doby do něj neustále vychází nová rozšíření s dalším obsahem. Základní koncept hry je velmi jednoduchý. Vytvoříte si vlastní postavičku, nebo třeba celou rodinu, poté jim koupíte či postavíte dům a začnete se o ně starat. Samotné stavění je natolik propracované, že jsou někteří hráči schopni strávit v módu stavby mnoho hodin. Až když je výsledek přesně podle jejich představ, přesunou se k samotnému hraní.

To spočívá ve sledování potřeb a plnění přání Simíků. Musíte dbát o jejich hygienu, dostatek spánku a jídla, starat se o zábavu a mnoho dalšího. Kromě volného času se o své postavičky můžete starat i v jejich pracovní době a snažit se třeba o povýšení. Možností je zkrátka mnoho, takže tento simulátor života dokáže zabavit opravdu na desítky hodin.

Pokud byste si hru rádi vyzkoušeli a zatím ji ve své Origin knihovně nemáte, teď je ta správná chvíle to napravit. Stačí navštívit webovou stránku Originu a kliknout na Get it Free. Následně se přihlásíte ke svému účtu, případně si ho vytvoříte a máte hotovo. The Sims 4 poté naleznete ve své knihovně a pro jeho nainstalování si stačí stáhnout aplikaci Origin klienta. Nabídka je platná až do podvečerních hodin 28. května.

Kromě počítačů s Windows poběží hra i na macOS. Hra vyžaduje procesor alespoň Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, minimálně 4GB paměti RAM a grafickou kartu NVIDIA GeForce 9600M GT, nebo ATI Radeon HD 2600 Pro či výkonnější. Na disku si připravte alespoň 15 GB místa.

the sims 4 fb

Dnes nejčtenější

.