Zavřít reklamu

Loni v říjnu jsme od Adobe mohli prvně slyšet, že se někdy v průběhu letošního roku dočkáme plnohodnotné verze programu Photoshop CC i na našich iPadech. Ačkoliv nebyl přesný termín vydání prozatím upřesněn, dočkali jsme se alespoň otevření registrace do beta verze. Pozvánku obdrželi všichni uživatelé, kteří jsou registrování v Creative Cloud a pravidelně si platí právě zmiňovaný Photoshop.

iPad Pro 2018:

Na odkazu nalezneme jednoduchý Google formulář, do kterého zadáme náš email, celé jméno a zdvořilý důvod, proč stojíme o zapojení do beta testování. Bohužel, Adobe si hraje tak trošku na tajnůstkáře a my stále nevíme žádné informace, a to ani o vydání bety. V současné době se můžeme pouze zaregistrovat na výše přiloženém odkazu a čekat, zdali se dočkáme přívětivé odpovědi. Adobe představilo Photoshop pro iPad na jejich konferenci s názvem MAX, kde jsme taktéž mohli vidět jeho živé představení. Na tom jsme si mohli povšimnout práce v PSD dokumentu, kde se využívalo více vrstev a vše probíhalo na iPadu Pro. Na těchto tabletech nalezneme stejné uživatelské rozhraní, na které jsme zvyklí i z našich počítačů a pokud jste doposud s Photoshopem často pracovali, rozhodně se na iPadu neztratíte. Tento grafický editor bude na systému iOS taktéž neustále synchronizován s vašim Creative Cloud účtem, díky čemuž budete moci odvést část práce na iPadu a poté se přesunout za váš Mac či desktop.

Jak již bylo zmíněno výše, přesné datum vydání prozatím není známé. Aktuálně nám nezbývá nic jiného než čekat a doufat, že to ve finále bude stát za to.

ipad-pro-photoshop-cc-beta-fb

Dnes nejčtenější

.