Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Video Player vGuru: Play Movie

Výrazný multimediální přehrávač, který podporuje více než 200 formátů, jako jsou například MTV, MKV, MP4, AVI, nebo SRT. To znamená, že můžete přehrávat prakticky všechno. Navíc můžete importovat všechny typy titulek, což se mnohdy hodí. S inteligentním algoritmem pro vylepšení světla poskytuje výhradně 4 druhy obrazových režimů, které optimalizují výkon přehrávání na základě aktuálního prostředí.

[appbox appstore id1132551837 oldprice=“129Kč“]

Video Converter Platinum

Pomocí Video Converter Platinum budete nejrychleji konvertovat videa v rámci mnoha formátů, a to s nejvyšší kvalitou výstupu. To vám umožní „ripovat“ domácí DVD do MP4, MOV, WMV a dalších. Postupně je lze také převést do 4K nebo 1080p, aby se perfektně hodily pro váš iPhone či iPad.

[appbox appstore id665538051 oldprice=“599Kč“]

Graphic Designer – Graphics Studio for Textures, Logos, Icons, Buttons & Texts

Texture Designer je alternativní grafický editor, který se však silně liší od Photoshopu. Má 100 stavebních bloků pro bitmapové a vektorové manipulace a umožňuje vytvářet tlačítka, textury, loga, ikony a další obrazové komponenty. Obsahuje balení více než 100 textur a předmětů. Umožňuje exportovat ve formátu PNG, což zahrnuje tu nejlepší kvalitu a případnou průhlednost.

[appbox appstore id916274412 oldprice=“999Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Kopanito All-Stars Soccer

Virginia

[appbox steam simple 374030 oldprice=9,99€]

LEAVES – The Return

[appbox steam simple 569810 oldprice=7,99€]

Slash It Ultimate

[appbox steam simple 656600 oldprice=4,99€]

více uživatelů na macbooku

Dnes nejčtenější

.