Zavřít reklamu

Čínský herní trh je kapitolou sám pro sebe. Nejoblíbenější jsou tu trochu jiné hry, než kdekoliv jinde na světě, hráčů v této asijské zemi stále přibývá a tamní cenzura může za občas opravdu zajímavé úpravy her, filmů i seriálů. Nyní přišla řada na oblíbenou hru PlayerUnknown’s Battlegrounds, tedy PUBG ve verzi pro mobilní zařízení.

Obrovský herní vydavatel, společnost Tencent, která PUBG Mobile v Číně spravuje, provozovala hru stále pouze v testovací verzi. Mnoho měsíců se snažila získat od vlády povolení, aby mohla vydat plnou hru a vydělávat na nákupech hráčů uvnitř hry. Povolení nedostala, a tak došlo k razantnímu kroku. Tencent hru z tamního trhu odstranil (a to i přesto, že ji vlastnili desítky milionů hráčů) a vydal novinku s názvem Game for Peace.

Game for Peace však od PUBG během prvních chvil nerozezná ani ten nejzkušenější hráč. Titul je opravdu téměř totožný a liší se pouze v jedné maličkosti. V případě, že zabijete některého hráče, neobjeví se kaluž krve a postava hráče se v ní nebude válet. Pouze vám tato postava předá své vybavení, zamává a zmizí. Mohou za to přísné podmínky na násilí a úmrtí ve hrách, které zřejmě vadili ve vydání standardního PUBG Mobile.

Čínským hráčům se do Game for Peace přenesou i veškeré statistiky a vybavení z PUBG Mobile a mohou tak celkem bez problémů pokračovat ve hraní. Jen si musí zvyknout na to, že celá atmosféra hry je pryč. Už se nemusíte bát, že by vás někdo zabil, protože ve hře neumřete. Pouze protihráči zamáváte a zmizíte pryč.

PUBG

Dnes nejčtenější

.