Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

ReadKit

ReadKit je plnohodnotný klient pro čtení a RSS, který podporuje služky z Instapaper, Pocker, Feed nebo NewsBlur. Navíc disponuje s vestavěnými RSS schopnostmi. Aplikace vám pomůže dostat všechny vaše kanály na jedno vhodné místo a to, i když jste offline. Jednoduše odebírejte, vytvářejte a spravujte složky či kategorizace pro přehlednější výběr.

[appbox appstore id588726889 oldprice=“299Kč“]

Total Video Tools: Movie Edit

Jedna z nejvýkonnějších sad video a audio nástrojů na editace filmů, snímání obrazovky, konverze, slučování a spoustu dalšího! Podporuje dlouhý záznam obrazovky s výstupem bezeztrát nebo audio vstupy s využitím mikrofonu. Je ideální pro profesionální videa, screencasty, prezentace, webové videozáznamy, nahrávání videí nebo herních komentářů. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id1153967019 oldprice=“449Kč“]

Antivirus VK

Máte problémy s častými „pop-up“ reklamami či vyskakovacími okny? Antivirus VK je potom řešení přesně pro vás. Rozpozná ve vašem počítači jakýkoliv malware a bez výhrad ho odstraní. Zbaví vás tak zbytečných problémů, které z těchto virů číhají. Na výběr je hned několik možností skenu zařízení. Na krátký časový úsek – Rychlá kontrola – vyhledá kritická místa vašeho počítače a rychle identifikuje nebezpečí. Na ten delší – Úplné skenování – poté poskytne nejlepší výsledky!

[appbox appstore id1177525451 oldprice=“299Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Titan Souls

Monster Prom

[appbox steam simple 743450 oldprice=11,99€]

Typoman

[appbox steam simple 336240 oldprice=8,99€]

Replica

[appbox steam simple 496890 oldprice=2,99€]

macbook_tichekliknuti_Fb

Dnes nejčtenější

.