Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

KinToons – Nursery Rhyme DJ

KinToons přenese vaše dítě do hudebního světa populárních říkanek. Mohou si vybrat ze čtyř různých postav, které můžou zpívat až 3 typy říkanek. Mezi písně patří Open Shut a Row Your Boat. Hra je plná interakce a zajímavostí pro všechny děti.

[appbox appstore id1328793608 oldprice=“49Kč“]

Voice Record – Memos, Recorder

Voice Record je vybaven novým, minimalistickým designem, který je přesto nabitý všemocnými funkcemi. Poklepejte na záznam a sledujte, jak vlnový tvar tančí na cokoliv, co slyší. Klepnutím na ikonu příznaku umístíte do záznamu záložku, která vám později snadno umožní přeskočit na jiné body. Nahrávky lze přehrávat různými rychlostmi, můžete opakovat dané části a dokonce nastavit časovač pro zastavení přehrávání po určité době. Aplikace také umožňuje sdílet nahrávky nebo je ukládat přímo do knihovny.

[appbox appstore id1255345512 oldprice=“199Kč“]

7 Minute TV Workout

Vědecky prověřený 7 minutový trénink přichází, po úspěchu na Apple TV, do vašeho iPhonu a iPadu! Udělejte si pauzu po dobu 7 minut a udržujte se fit. Nevyžaduje se žádné vybavení! Je to těžká dřina s vysokou intenzitou.

[appbox appstore id1052600695 oldprice=“49Kč“]

Spending Log Pro

Chtěli byste vědět, kolik každý měsíc utrácíte za stravu, pití, palivo pro své auto nebo páteční večírky? Spending Log Pro zaznamenává vaše příjmy a výdaje, které lze poté snadno a přehledně sledovat. V podrobném seznamu poté uvidíte, za jakým účelem vaše peníze mizí. Můžete si vytvořit jednotlivé kategorie, do kterých budete dané výdaje vkládat, což ještě zpřehlední váš rozpočet.

[appbox appstore id428939317 oldprice=“99Kč“]

Arrow Match Game

Cíl této hry je jednoduchý: Jakmile začnete, šipky se budou zobrazovat na obrazovce a vy po nich budete muset „swipenout“ daným směrem. Zdá se vám to jako příliš jednoduché? Na každé úseky máte limity, kterou vážně nejsou příliš dlouhé. Zkuste to!

[appbox appstore id1387571143 oldprice=“79Kč“]

Lexi’s World

Lexi’s World ohromí a potěší každé dítě. Lexi je malá holčička, která žije na vlastní planetě. Pomocí speciální klávesnice, která umožňuje pouze zadávání učených slov, je vaše dítě schopno generovat objekty. Poklepání na Lexi nebo zvířata zobrazíte jejich přání a automaticky se zvýrazní daná písmena na klávesnici. Aplikace obsahuje alespoň jedno slovo pro každé písmeno abecedy a podporu pro velká a malá písmena.

[appbox appstore id1434971401 oldprice=“79Kč“]

Alloy – launcher and automator

Potřebujete-li jakékoli zjednodušení, Alloy vám s tím pomůže. Umožňuje totiž organizovat a automatizovat běžné úkoly. Vytváří také dynamické oblíbené položky podle vašich zvyklostí, polohy a statistik využití. Společné akce, jako jsou zprávy v konzervách nebo odesílání fotografií s vodoznaky, mohou být plně automatizovány pomocí tohoto sofistikovaného pracovního nástroje.

[appbox appstore id958643467 oldprice=“129Kč“]

iphone_Xr_fb

Dnes nejčtenější

.