Zavřít reklamu

Apple na své první letošní konferenci představil spousty nových služeb. Nejočekávanější byla ale jistě vlastní videostreamovací služba  TV+, která má za úkol konkurovat především Netflixu. Apple se chce chlubit především vlastním videoobsahem, do kterého podle nejrůznějších zdrojů investuje značné množství peněz. Hovoří se o astronomické miliardě dolarů.

Nyní Apple rozšířil své řady lidí pracujících právě na  TV+ a to najmutím Molly Thompsonové, která je zakladatelkou A&E India Films. Tato žena bude nyní vést celou sekci dokumentárních filmů. V minulosti pracovala na několika velmi úspěšných dokumentech jako Studio 54, The Clinton Affair, City od Ghosts nebo například Jesus Camp. Apple má zřejmě v plánu produkovat skutečně přínosné a zajímavé dokumenty. To ostatně potvrzuje i fakt, že si v minulosti měl zajistit celou řadu práv na zajímavé dokumentární série.

V současné době se prozatím Apple zaměřuje na natáčení dokumentů o duševním zdraví a sexuální obtěžování na pracovišti ve spolupráci s Oprah Winfrey. Služba  TV+ ještě není oficiálně dostupná. K jejímu zpřístupnění dojde až na podzim letošního roku a bude součástí aplikace TV. Služba bude klást velký důraz na soukromí a pohodlí diváka. Největším benefitem je jistě absence jakýchkoliv reklam. Cena měsíčního poplatku za  TV+ ještě nebyla stanovena. Zřejmě by se ale neměla výrazně lišit od konkurenčního Netflixu.

Apple TV+ video fb

Dnes nejčtenější

.