Zavřít reklamu

Reklamních spotů vydává Apple v posledních měsících skutečně požehnaně. Kromě jejich počtu však může české jablíčkáře těšit i to, že se v některých z nich objevuje dokonce česká stopa. O Vánocích jsme se například dočkali reklamy na iPhone XR natáčené v Praze, jejíhož účastníka jsme následně vyzpovídali v našem rozhovoru. Česká stopa se pak objevuje i v reklamě vydané včera. Postaral se o ní velmi známý a uznávaný český choreograf Yemi A.D. 

Takto iPad Pro, na který dělá Yemi reklamu, vypadá: 

Yemi je hlavní postavou spotu prezentujícího všestrannost nového iPadu Pro, který lze využívat mnoha způsoby. Systém iOS v něm je navíc velmi intuitivní, což práci s ním značně usnadňuje. Svou chvíli slávy si ale užila například i Apple Pencil 2. generace, kterou je možné magneticky připnout k boku iPadu a tím ji zároveň nabít. V reklamě se též objevuje jednoduché odemykání přes Face ID či skupinové hovory FaceTime, díky kterým se můžete spojit až se 32 účastníky najednou. 

Kromě reklamy s Yemim vydal Apple včera i další čtyři krátké spoty, které jsou však už spíše tutoriály nebo chcete-li demonstracemi určitých prvků a věcí, které lze na iPadech provádět. Vše je navíc jak je u Applu zvykem velmi srozumitelně podáno, díky čemuž si tyto funkce může vyzkoušet skutečně každý.

Nový iPad Pro Apple světu představil na konci loňského října v Divadle Steva Jobse. Po jeho boku jsme se dočkali i příchodu nové generace MacBooku Air a Macu mini. Nový jablečný tablet disponuje zcela novým designem a především brutálním výkonem, díky čemuž na něm lze plynule využívat i ty nejnáročnější aplikace. Krátce po zahájení jeho prodejů si však začali jeho majitelé všímat toho, že jim již z výroby dorazil ohnutý. Apple ale celou situaci komentoval s tím, že se o výrobní vadu nejedná.

yemi

Dnes nejčtenější

.