Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Learn Spanish: MosaLingua

Naučte se španělsky pomocí chytré aplikace! Účinná a návyková metoda výuky MosaLingua vám pomůže se zapamatováním velkého množství slovíček, klíčových frází a konjugací v rekordním čase. Pomocí dialogových cvičení budete schopni zlepšit jak své španělské porozumění, tak vaše mluvené dovednosti.

[appbox appstore id353372460 oldprice=“149Kč“]

Juicy Sweety: Endless Pipe

Juicy Sweety udrží vaše prsty zaneprázdněné jednoduchými úkoly. Je to barevná hra, která klade důraz na konečné skóre. Vyžaduje, abyste postavy provázeli nekonečnými trubkami, aniž byste narazili na překážky. Procházet můžete snadným „tapnutím“ po obou stranách obrazovky. Hra obsahuje šest trubek, čtyři témata a sedm kapitol příběhu k odemknutí.

[appbox appstore id1342053072 oldprice=“25Kč“]

Video Converter: Format Editor

Pomocí aplikace Video Converter můžete převést vaše video do mnoha jiných formátů, včetně MOV, MP4 nebo MKV. Kromě videa lze převádět i zvuk, a to konkrétně na MP3, OGG nebo AAC. Při výběru lze najít formát s nejmenější potenciální velikostí. To poslouží zejména při odesílání přes e-mail nebo SMS.

[appbox appstore id1440132475 oldprice=“79Kč“]

FODMAPLAB: Low FODMAP Diet App

Perfektní společník pro vaši dietu! Snadno vyhledávejte potraviny a jejich nutriční hodnoty. Zaznamenávejte zkušenosti a symptomy a sledujte, jak se vaše příznaky v průběhu mění. Aplikace poskytuje krásné grafy s klíčovými statistikami na základě údajů, které zaznamenáváte do svého deníku.

[appbox appstore id1000237249 oldprice=“25Kč“]

Kitchen Design PRO for IKEA

Pokud si chcete svou kuchyni vyzdobit co možná nejdokonaleji, Kitchen Design PRO vám s tím rád pomůže. Obsahuje nejoblíbenější produkty ze sortimentu IKEA, kde si zaručeně vybere každý. Vizualizujte si svůj sen a získejte lepší představu o tom, jak bude vypadat!

[appbox appstore id1164246190 oldprice=“25Kč“]

Man Fitness – Home Workout

S touto aplikací už žádného fitness trenéra nepotřebujete! Obsahuje totiž velký počet cviků jak na posilování, tak na regeneraci svalů. Kromě obrázků a popisu daného cviku naleznete také názorné „tutorial“ video pro správné provedení.

[appbox appstore id915836004 oldprice=“25Kč“]

INet Speed Pro

Chcete se před stahováním ujistit, že je váš internet připravený? Pomocí INet Speed Pro to zjistíte jednoduchým poklepáním. Pomůže vám odhalit rychlost jak vašeho mobilního připojení, tak WiFi. S grafickým zobrazením v reálném čase jsou výsledky průběžně aktualizovány během testovacího postupu.

[appbox appstore id1087123631 oldprice=“49Kč“]

iPhone in hand woman FB

Dnes nejčtenější

.