Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Tiny Trees

Tiny Trees je interaktivní zážitek pro celou rodinu. Připojte se k Norovi a jejímu otci Cosmoovi na palubě jejich vesmírné lodi a hledejte nová dobrodružství tím, že budete spolupracovat s prostředím. Vaším hlavním úkolem je péče o osivo poskytováním vody, slunečního světla a zábavy. Nové úkoly se odemykají postupně a zavedou vás mimo loď a přes neprozkoumanou planetu.

[appbox appstore id961981650 oldprice=“99Kč“]

Warmhammer: Doomwheel

Warhammer: Doomwheel je rychlá akční hra, kde se z vás stane skromný čaroděj klanu Skryve. Vaším jediným cílem v životě je povstání skrze řady ratmenů, a jediný způsob, jak to udělat, je vybudováním jedinečného „Doomwheelu“. Jste schopni pilotovat svůj Doomwheel skrz jeskyně v podsvětí Skaven jednoduchými „tapnutími“. Zničte své nepřátele, vyhněte se překážkám a sbírejte warpstone, abyste si vylepšili Doomwheel. Hra nabízí celou řadu regionů a žebříčků k dobytí!

[appbox appstore id1235156866 oldprice=“79Kč“]

A Parcel of Courage book for children with puzzles

Parcel of Courage vypráví příběh tří bratrů, kteří se sešli, aby pomohli babičce překonat strach z létání. Jedině vzduchem je totiž babička může navšívit. Příběh je vyprávěn prostřednictvím vysoce interaktivních scén, které pomohou vašemu dítěti zůstat po celou dobu součástí děje. Zahrnuje také sedm úkolů, které je třeba v rámci příběhu dokončit.

[appbox appstore id945333574 oldprice=“79Kč“]

MORPH – Face Story Maker

MORPH je nejjednodušší způsob, jak vytvořit cool videa s vaším obličejem a oblíbenou hudbu. Začněte ve 3 jednoduchých krocích: přidejte fotografie obličejů, přidejte svou oblíbenou hudbu, nastavte časovač a pak už jen nečinně pozorujte! Aplikace nabízí jednoduché sdílení na sociální sítě.

[appbox appstore id1003792997 oldprice=“129Kč“]

Storyglory

Soukromé záznamy, ukládání a sdílení příběhů vaší rodiny. Žádné reklamy. To je podstata Storyglory. Prohlížení dlouho ztracených fotografií je velká zábava. Storyglory vám pomůže uchovat a vychutnat si tyto vzpomínky srdečným způsobem. Natáčet můžete třeba svatby, školní projekty nebo rodinné oslavy.

[appbox appstore id1053762058 oldprice=“299Kč“]

Purple Onion – TOR Browser VPN

Purple Onion je bezplatný prohlížeč, který vám umožňuje bezpečněji používat internet. Používá TOR k šifrování vašeho internetového provozu a pak ho skrývá tím, že střídá počítače po celém světě. TOR je svobodný software a otevřená síť, která vám pomůže se hájit proti formě síťového dohledu, který ohrožuje osobní svobodu a soukromí, důvěrné obchodní aktivity, vztahy a státní bezpečnost. Purple Onion je jediná aplikace, která vytváří skutečně soukromé internetové připojení.

[appbox appstore id1445447109 oldprice=“49Kč“]

Dog Identify-Breed Identifier

Poznejte a identifikujte psí plemena s objektivem fotoaparátu pomocí strojového učení Core ML, což je zcela nová a pohodlná technologie dodávaná s iOS 11! Tento výkonný AI dává objektivu možnost identifikovat objekty, a to bez zapotřebí internetového připojení. Aplikace si totiž všechna potřebná data stáhne rovnou při samotné instalaci.

[appbox appstore id1311642847 oldprice=“149Kč“]

iphone_x_camera_fb

Dnes nejčtenější

.